Januari 2023
Officiële partner van basketbalclub Filou Oostende

We zijn ontzettend opgetogen om aan te kondigen dat Raes Autogroep Volkswagen dé officiële partner is van basketbalclub Filou Oostende! Vanaf nu rijden hun spelers met de allerbeste Volkswagens in het Oostendse straatbeeld.

We bouwen hiermee verder aan onze sterke reputatie in regio Oostende als officiële verdeler & zijn bijzonder trots om deel uit te maken van hun basketbalgemeenschap en om deze topclub te helpen bij het bereiken van haar doelen.

Ontdek hier de lanceringsvideo

Externe video URL

Januari 2023
Campagne 'Steeds in uw buurt:'

In onze saloncampagne "Steeds in uw buurt", ontdekte u dat Raes Autogroep voor u klaar op elk moment van uw leven. Van opwindende avonturen tot rustige mijlpalen, Raes Autogroep staat klaar om u te voorzien van de perfecte mobiliteitsoplossing. Ontdek de veelzijdigheid, de passie en het engagement van Raes Autogroep.

Beleef mobiliteit op een geheel nieuwe manier - altijd en overal, met Raes Autogroep.

Externe video URL

Februari 2023
Nieuwjaarsreceptie Raes Autogroep

Een jaar vliegt zo snel voorbij, en dat is duidelijk. Het is inmiddels een jaar geleden dat Hans Cools de nieuwjaarsreceptie voor ons personneel in gang zette in de Coretec Dome te Oostende!

 

Maart 2023
Raes Autogroep & Top 3000

Luk Alloo reed het land rond in het TOP 3000 VW-busje van Raes Autogroep op zoek naar songs die een extra snaar raken bij o.a. Astrid CoppensKobe IlsenBarbara SarafianKurt RogiersHerman BrusselmansPeter Van de VeirePaul Michiels en Slongs Dievanongs.

Externe video URL

Maart 2023
Yamaha Demo Ride Tour

Met heel wat enthousiaste bezoekers en 84 proefritten was de Demo Ride Tour een succes!
Op zaterdag 18 maart kwam de Yamaha Demo Ride Tour opnieuw naar Oostende. Heel wat klanten grepen hun kans om Yamaha’s indrukwekkende modellenvloot te bekijken én proefritten te maken op adembenemende routes langs unieke locaties omgeving Oostende. Tijdens het wachten werden er frietjes en drankjes voorzien.

Ontdek er hier alles over

Externe video URL

April 2024
Gloednieuwe laadstations bij Raes Oostkamp

Heeft u inmiddels uw wagen al geladen aan 1 van onze 8 splinternieuwe laadpalen bij Raes Autogroep in Oostkamp?
Het gaat over 2x150kW Alpitronic en 6x22kW ETREL-laders. Dit alles om uw duurzame EV-ervaring te verbeteren.

April 2023
Infosessie VTI Brugge

Talent met toekomst, dat staat vast! Dat ontdekten wij tijdens een inspirerende voormiddag bij @VTIBrugge.be met D'Ieteren Academy.

De leerlingen konden rekenen op onze technische uitleg over batterijen en de link tussen werken bij Raes Autogroep en levenslang opgeleid worden. Talent met toekomst, dat is wat we hier hebben gezien!

 

April 2023
Dag van de medewerker

Op de Dag van de Medewerker zette de familie Raes het team in de bloemetjes met een doosje vol liefdevolle zoetigheden. 

Mei 2023
Q8 @ Nocturnal Voices

De nieuwe Audi Q8 e-Tron belichaamt de essentie van luxe, comfort en stijlvolle prestaties. Tijdens Nocturnal Voices, een exclusieve avond , genoten onze Q8-klanten van de meest verfijnde cultuur, terwijl ze zich lieten onderdompelen in de betoverende sfeer van een Nocturnal Voices optreden.

Dit alles vond plaats in het decor van het prachtige International Modern Art Foundation van Adrian David, dat zelden voor het publiek toegankelijk is.

Ontdek hier de video

Mei 2023
Geert Corteborst @ 1000km Kom op tegen Kanker

Met trots steunen wij Geert Corteborst, een geweldig collega lid van BNI De Metten in Brugge, terwijl hij deelnam aan de indrukwekkende 1000km Kom op tegen Kanker.

Een engagement waar de Bruggeling, zelf al tien jaar kankervrij, koppig blijft aan vasthouden. “Genezen of niet, er is altijd een leven voor en een leven na.” Laten we zijn inzet erkennen en samen aanmoedigen

Mei 2023
Raes Autogroep Familiedag

Het was ons een genoegen om team Raes met partner, kinderen of kleinkinderen te mogen ontvangen op onze Raes Autogroep Familiedag op zondag 7 mei 2023 in Plopsaland de Panne!

Dé perfecte plek voor een dag vol plezier en avontuur, met attracties en activiteiten voor alle leeftijden. 

Mei 023
Jobbeurs Hogeschool Vives

We waren verheugd om onze passie voor autotechnologie  te kunnen delen met de getalenteerde studenten. Onze stand trok enorm veel aandacht en we werden overdonderd door de interesse en het enthousiasme.

We waren erop gebrand om jonge professionals te ondersteunen en een stimulerende werkomgeving te bieden waarin ze hun vaardigheden en kennis kunnen laten groeien.

Mei 2023
Stunt 'gestolen' California

Onze VW California was omstreeks 11u spoorloos verdwenen van onze parking te Oostende. We deden een oproep of iemand onze twee-kleurige California toevallig heeft gezien. 

Jullie fantastische steun heeft gewerkt want de Volkswagen California was nogal snel terecht, Bart had besloten om het weekend vroegtijdig in te zetten.

Ontdek de post

Juni 2023
Volkswagen Bus Meeting Westende

Langs het strand van Westende parkeren ieder jaar meer dan 200 kleurrijke Volkswagenbussen voor de befaamde tweedaagse Volkswagen Bus Meeting. 

Raes Autogroep was naast de nieuwe ID. Buz  aanwezig met de nieuwste California en Gran California modellen. 

Ontdek hier de foto's

Juni 2023
Raes Audi Quattro Cup

Met stralend weer en de prachtige golfbaan in Damme Golf & Country Club was de Audi quattro Cup de dag waar onze trouwe Audi-klanten van hebben gedroomd! 

Juni 2023
Officiële opening CUPRA Brugge

Cupra vibes, what else? We nodigden u uit op een unieke ervaring met de meest opwindende Cupra-modellen in de splinternieuwe showroom te Brugge. Niet alleen alle electrifying performance-modellen van CUPRA waren die avond te ervaren, ook Cupra House vibes, tapas & paella en een special act door Electro Violin Girl (Milena de Barquin).

Alles over onze opening

Externe video URL

Juni 2023
Raes Autogroep @ VOKA Tuinfeest

De Q8 -Etron verwelkomde u in de schitterende setting van de 𝗢𝗼𝘀𝘁𝗲𝗻𝗱𝘀𝗲 𝗛𝗶𝗽𝗽𝗼𝗱𝗿𝗼𝗼𝗺 tijdens het VOKA Tuinfest met meer dan 700 geinteresseerden!

Ontdek hier het volledige album

 

Juni 2023
Audi Raes zorgt voor elektriciteit op Paradise City

Wanneer duurzaamheid prioriteit is, loont het om de krachten te bundelen. Paradise City en Audi deden dat voor een speciale editie van het festival op 1 en 2 juli, waarbij het merk met de vier ringen 100% groene stroom leverde. Een selectie van onze klanten kregen gratis tickets om te genieten van de beats. Een nieuwe, unieke samenwerking, die toont dat een duurzame wereld heel goed mogelijk is. En dat zonder compromissen.

Juni 2023
World bicycle day

Op World Bicycle Day komt team Raes een keer met de fiets in plaats van met de auto!

PS: wist u dat we bij Yamaha nu ook fietsen in ons aanbod hebben?

Juli 2023
Audi Raes Sportscar experience Spa

Zin om de krachtigste Audi sportwagens te testen in hun natuurlijke habitat? Raes Autogroep verwelkomde een selectie van klanten op Spa-Francorchamps, het mooiste circuit ter wereld, voor een dag vol adembenemende sensaties.

Juli 2023
Daar is de zomer, daar is Tien Om Te Zien

Tien Om Te Zien' is terug! Het legendarische muziekprogramma op VTM ontvangt ook deze zomer weer een reeks Vlaamse en internationale artiesten ... Ontdekte u onze heuse ID.Buzz stand met activatie aan de rotonde aan de zeedijk in Westende?

Verder lezen

Juli 2023
Audi Electric & Cabrio Tour '23

Een dag vol quality time voor Audi Electric & Cabrio-rijders om ten volle van hun wagen te genieten op adembenemende routes.

Tijdens deze tour kregen zij de unieke kans om te volle van hun wagen te genieten op adembenemende locaties in Vlaanderen, doorspekt met verrassende, ontspannende & culinaire stops. Een uitzonderlijke dag onder professionele begeleiding, vol spectaculaire uitzichten & een selectie van culinaire stops.

Ontdek er alles over

Juli 2023
Retro Sur Mer

Elke zomer is er een weekend in Wenduine volledig gewijd aan het grootste Vintage evenement in de Benelux: Retro Sur Mer! U kan onze ID.Buzz stand ontdekken aan de rotonde aan de zeedijk in Westende.

Op vrijdag en zaterdag een muzikaal programma met danslessen, live bands, beauty boudoirs en dj's met veel swing, jive en rock 'n roll.

Meer informatie

Juli 2023
SKODA Raes bedrijventriatlon

De RAES Autogroep Bedrijfstriatlon stond geprogrammeerd op zondag 30 juli. Mooi weer, een leuke locatie en een speciale afstand waren de ideale ingredienten voor een namiddag topsport.

Een grote parking, alles op een boogscheut van elkaar en vlot bereikbaar, Jabbeke en Raes Autogroep waren klaar voor jullie! 

Meer informatie

Juli 2023
In de koffer met...

De hele zomer ging Focus WTV terug Op Toer! Ze trekken naar Nieuwpoort, Menen, Poperinge, Roeselare, Veurne, Torhout, De Panne en Waregem voor boeiende verhalen in een zomerse sfeer.

Verder lezen

Focus on tour

Juli 2023
Officiële partner van Koninklijke Hockey Club Brugge

We zijn ontzettend opgetogen om aan te kondigen dat Raes Autogroep partner geworden is van Koninklijke Hockey Club Brugge! 

We bouwen hiermee verder aan onze sterke reputatie in regio Brugge als officiële verdeler van Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, Škoda, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen & California. We zijn bijzonder trots om deel uit te maken van hun hockeygemeenschap en om deze topclub te helpen bij het bereiken van haar doelen.

Augustus 2023
Partnership MAFestival

Benieuwd naar de perfecte match tussen innovatie en cultuur? Wij zijn trotse sponsor van MA Festival Brugge en brengen op elke dag van het festival iets speciaals met ons mee: de gloednieuwe ID.3 facelift!
 

Augustus 2023
Raes Autogroep wordt officiële verdeler van Microlino

De Microlino, een elektrische microcar met drie of vier wielen en een rijbereik van 90 tot 230 km, komt naar Raes Oostende. De Microlino is geen auto en geen motorfiets, maar iets ertussenin. 

Augustus 2023
Verkoop van Volkswagen bij Raes Oostkamp verhuist

Door de snelle groei van 2dehandswagens transformeren we onze Volkswagen showroom te Oostkamp in een gespecialiseerd MyWay Center. U kan hier naar goede gewoonte nog steeds terecht voor de herstelling en onderhoud van uw Volkswagen, SEAT, CUPRA of SKODA.

Voor het ontdekken van de nieuwe en innovatieve modellen van onze merken, verwijzen we u door naar onze vestigingen te Brugge of in Oostende die zijn voorzien van de meest hoogstaande showrooms én dezelfde vertrouwde gezichten.

Meer info daarover hier

Externe video URL

Augustus 2023
Raes Autogroep @ Parkpop Oostkamp

Ook dit jaar zijn waren wij trotste sponsor van Parkpop Oostkamp! Samen zorgden wevoor een geweldige en vooral gratis beleving met familie en vrienden.

Ontdek de video

Augustus 2023
Audi Raes @ Stephex Masters

In de schaduw van één van de beroemdste monumenten van België, het Atomium, kon een selectie klanten genieten van paardensport op het hoogste niveau. Zij ervaarden de spanning van de meest prestigieuze springrubrieken, zoals de CSIO 5* Nations Cup en de CSIO 5* Rolex Grand Prix gepresenteerd door Audi. 

Externe video URL

September 2023
Raes Autogroep @ MatExpo

Wij waren aanwezig op MATEXPO, dé internationale vakbeurs voor machines en materieel in de bouwsector Wij stonden helemaal klaar om u in Kortrijk te verwelkomen op onze geweldige stand in hal 4 (406), samen met Top Motors!

U ontdekte de nieuwste Volkswagen Bedrijfsvoertuigen in Kortrijk Xpo. Van de robuuste Amarok tot de volledig elektrische ID Buzz Cargo, we hadden voor elk wat wils. Naast ons advies op maat kon u genieten op onze gezellige Rooftop-bar van een drankje en borrelhapjes.

Meer informatie

Oktober 2023
Raes Autogroep en Garage Lonneville slaan de handen in elkaar. 

Raes Autogroep heeft bijna 5 decennia lang een indrukwekkende automobielgroep opgebouwd in regio Oostkamp, Brugge en Oostende. Met een duidelijke visie op de toekomst en een team van gepassioneerde experts, zijn zij met de recente overname van Garage Lonneville nu klaar om de 5-sterren service- belofte te doen aan élke automobilist, ongeacht het merk van het geliefde voertuig.

Ontdek er alles over

Oktober 2023
Audi A6 Avant e-tron concept op de Zoute Grand Prix

Ter gelegenheid van de Zoute Grand Prix beleeft de Audi A6 Avant e-tron concept zijn nationale première. De andere absolute eyecatcher op de Audi-stand in Knokke-Heist is de Audi e-tron GT van de hand van de Belgische visuele kunstenaar Musketon. Audi verbindt met zijn stand performance en design tijdens dit unieke vierdaagse event, waarop een selectie van onze klanten werd uitgenodigd.

Oktober 2023
Danneels neemt nieuwe vloot in ontvangst

Projectontwikkelaar Danneels nam zijn geheel nieuwe vloot van 11 Volkswagen Golf Variant in ontvangst. Deze levering markeert een belangrijke stap in de samenwerking met Raes Autogroep. Met deze nieuwe vloot Volkswagen Golf Variant auto's blijft Projectontwikkelaar Danneels zich inzetten voor kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid, terwijl ze blijven groeien en uitbreiden naar nieuwe locaties en markten.

Verder lezen

Externe video URL

Oktober 2023
Jobdag Coretec Oostende

Duidelijker wordt het niet, toch? We waren aanwezig op de VDAB Jobbeurs in de COREtec Dôme te Oostende samen met 60 andere Oostendse bedrijven!

Lees het volledige artikel op https://focus-wtv.be/nieuws/jobbeurs-oostende

Oktober 2023
Onthulling ID.7 tijdens Wine 2023

De combinatie van wijnproeven én de ID.7 was 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗿𝗼𝗼𝘁 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀: jullie waren met meer dan 300 𝗹𝗶𝗲𝗳𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗿𝘀! We presenteerden met trots de 𝗜𝗗.𝟳 in avant-premiere, het nieuwste en meest luxe lid van de ID.-familie.

Meer info

Oktober 2023
GreenPower Challenge

Wij schonken een carkit aan het VTI in Brugge, Oostende en Zeebrugge. De schenking bestaat uit een basiscart met frame, batterijen & wielen, dewelke de studenten naar hartenlust afwerken tot een elektrische auto. Hun inzet bepaalt de prestaties en de actieradius van de auto, met als ultieme doel de Greenpower Greenpower Challenge te winnen: een race met elektrische eenpersoonswagens die de leerlingen zelf ontworpen en gebouwd hebben. 

Ontdek de video

November 2023
Gentleman's fair

Bij Raes Autogroep streven we ernaar om mobiliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Of het nu gaat om wagens, motoren, fietsen of compacte stadsvoertuigen, wij staan met 6 vestigingen in Noord-West Vlaanderen garant voor geweldige ervaringen! Net daarom namen we deel aan de 7de editie van de Gentleman’s Fair met een leuk én verrassend aanbod van onze nieuwste telgen: Micro en Yamaha.

Ontdek er alles over

November 2023
Container Cup

Raes Autogroep in actie tijdens de Container Cup voor Week van Ondernemend Oostende! 2 van onze teamleden namen deel aan deze uitdagende strijd van fitheid en fun.  De sportieve en leuke modules waren een spannende competitie met andere Oostendse ondernemers.
Dit werd live uitgezonden doorBe One radio en Radio Noordzee 105fm, direct vanuit onze ŠKODA showroom of ontdek de container voor onze showroom.

November 2023
Audi Raes @ Petrolhead Days

Voor onze klanten die houden van het vermogen, de prestaties en het rijplezier van de Audi RS of Audi R8, of ervan dromen deze in ideale omstandigheden te ontdekken was er de Pretrol Head Days.  Omdat sportiviteit in sommigen hun DNA zit, boden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan de Petrolhead Days. Onder begeleiding van professionele instructeurs deden zij circuitervaring op en leerden zij hun rijstijl optimaliseren.

November 2023
Ténéré Travel Trophy Aftermovie

Na een epische reis vol uitdagingen en onvergetelijke momenten tijdens de Ténéré Travel Trophy 2023, nodigden wij de deelnemers uit voor de exclusieve première van de officiële aftermovie en de veelbelovende onthulling van de locatie voor de Ténéré Travel Trophy 2024.

Externe video URL

December 2023
TUI ontvangt indrukwekkende vloot van 85 Audi A1's

Reisorganisator TUI heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt met de ontvangst van hun nieuwe vloot van 85 Audi A1 allstreet Business Edition 30 TFSI S tronic-voertuigen. Deze levering markeerde een sterke samenwerking met Raes Autogroep en onderstreept TUI's inzet voor comfort en stijl in hun dienstverlening, terwijl ze blijven floreren in de reisindustrie.

Lees er alles over

Externe video URL

We kijken ernaar uit om u ook in 2024 te verwelkomen en samen verder te rijden naar nieuwe avonturen!