Weet u precies wat de Total Cost of Ownership is van uw wagenpark? Weet u waar u nog kunt optimaliseren

Voor een bedrijf is de kost van een bedrijfsvoertuig veel meer dan de aankoopprijs. U moet rekening houden met onderhoudskosten, met fiscale aftrekbaarheid, en met nog zoveel meer zaken die invloed hebben op de TOTALE kost van de wagen. 

Daarnaast wil u als fleetmanager ook rekening proberen te houden met de wensen van de werknemer die met de wagen rijdt... Spreken we over een werknemer met een gezin en kleine kinderen? Of spreken we over een happy single?

Tot slot moet de wagen ook bij uw bedrijfsimago passen. Wat dient de wagen uit te stralen? Welk merk en bijhorend imago wil u aan uw bedrijf koppelen?

Door de multibrand-aanpak van RAES Autogroep kunnen wij merkoverkoepelend advies verlenen en kunt u voor al uw bedrijfswagens terecht bij één aanspreekpunt, van de Volkswagen Transporter voor uw magazijnier, over de SEAT Leon voor uw Junior Account manager, tot de Audi A6 plug-in hybride voor uw Sales Directeur.

Benieuwd naar ons gamma elektrische en hybride bedrijfswagens?

Ontdek ons aanbod

RAES electric

Ons team staat voor u klaar

Samen met Florian Boyen maakt Hans Parmentier  voor u een overkoepelende TCO berekening van uw wagenpark. Zo krijgt u een correct zicht op de jaarlijkse kosten van uw wagenpark. Vanaf februari 2020 vervoegt ook Danny Van Volcem de rangen van de Fleet Business Unit.

Hans Parmentier

Hans Parmentier

 

Danny Van Volcem

Danny Van Volcem

 

Florian Boyen

Florian Boyen