Ons merkenportfolio

Bij ons kunt u rekenen op een uitgebreide service voor al uw mobiliteitsbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van vooraanstaande automerken, waaronder Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA en SKODA. Voor zakelijke klanten bieden wij tevens functionele bestelwagens uit het assortiment van Volkswagen bedrijfsvoertuigen.

Op zoek naar avontuur en vrijheid ?

Onze selectie omvat campers van California Center, zodat u de wereld kunt verkennen op uw eigen tempo en in alle comfort. Voor de liefhebbers van tweewielers en watersporten hebben we ook het beste te bieden. Ontdek onze brede selectie motoren, scooters, ATV's, Ebikes en Waverunners van het gerenommeerde merk Yamaha.

Als u zich liever in de stad verplaatst, hebben we stadsvoertuigen van Microlino in ons assortiment, waarmee u op een milieuvriendelijke en praktische manier door de stad kunt navigeren.

Tweedehandswagens, zo goed als nieuw

Op zoek naar een tweedehandswagen die aanvoelt als nieuw? Onze selectie van tweedehandswagens is van topkwaliteit en staat bekend onder de labels "MyWay" en "Audi Approved Plus", die voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onderhoud en carrosserie voor alle merken

Alle voertuigen, ongeacht merk of model, zijn welkom bij Wonderservice en Wondercar: auto’s, bestelwagens, SUV’s, elektrische of hybride voertuigen.

Raes Autogroep kaart met vestigingen

Welke mobiliteitsoplossing u ook zoekt, wij staan klaar om u te helpen. 

Onze toegewijde teams staan voor u klaar om u te adviseren, te assisteren en ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt voor uw behoeften. Kom langs en ontdek ons uitgebreide aanbod. We kijken ernaar uit om u de beste oplossingen te bieden voor al uw mobiliteitsbehoeften.

Ontdek onze vestigingen