Onderhoud en herstellingen

Wanneer moet u op onderhoud komen?

Uw wagen zal u vertellen wanneer het tijd is om het onderhoud van uw wagen te laten uitvoeren.

De wagen heeft eveneens een verklikkerlampje voor het oliepeil. Wacht evenwel niet tot dit brandt en controleer het oliepeil regelmatig zodat u zonodig olie kunt bijvullen. Dit draagt bij tot een langere levensduur van uw motor en van een goede spreiding van de onderhoudsbeurten.

Directe Receptie

Directe Receptie

Brandt er plots een waarschuwingslampje op uw dashboard? Geen probleem.

U kunt zonder afspraak terecht bij uw gekende vestiging in Brugge of Oostende via de Directe Receptie

Technische controle

Technische controle

Moet uw met uw wagen naar de keuring? Kom dan eerst even langs bij RAES Autogroep.

Wij kijken uw wagen na op alle punten die voor een keuring belangrijk zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Aircocheck

Aircocheck

Net als alle andere functies in uw wagen, verdient uw¬†airconditioning¬†een¬†regelmatig onderhoud. Een airconditioning in goede staat zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur, het hele jaar door, maar ook voor een effici√ęnte ontwaseming, een snelle ontdooiing √©n dus een betere zichtbaarheid. Dit alles draagt bij tot uw veiligheid.

Bandenhotel

Bandenhotel

U heeft zowel zomerbanden als winterbanden? Dat is een goeie en veilige keuze.

Laat u uw winter- of zomerbanden graag bij ons achter? Dat kan in ons bandenhotel!

Wij bewaren uw niet-gebruikte banden en velgen aan een forfaitaire prijs. Zo hoeven ze niet bij u in de garage te staan, en heeft u geen gesleur wanneer ze weer verwisseld dienen te worden. Handig toch?

Wondercar RAES Oostkamp

Carrosserie

Wondercar RAES Oostkamp maakt niet alleen deel uit van RAES Autogroep. Het maakt ook deel uit van Wondercar, het nationale carrosserie-netwerk. 

Het schadebedrijf heeft het Eurogarant Smart Repair kwaliteitslabel, herstelt alle merken en is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen. Het past daarbij zowel traditionele hersteltechnieken toe als SMART-repair.

Your Van is our Business!

De Volkswagen-vestiging van RAES Autogroep in Brugge is een officieel ‚ÄúVan Center‚ÄĚ. U vindt er alle Volkswagen bedrijfsvoertuigen, wordt in uw keuze begeleid door mensen met kennis van zaken, en uw voertuig wordt gepersonaliseerd volgens uw professionele wensen. ‚Äč

Financiering en verzekering

Financiering

Voor de financiering van uw wagen hoeft u niet naar de bank. Heeft u de wagen van uw dromen gekozen? RAES Autogroep stelt u graag financierings- en leaseformules voor op maat, zowel voor particulieren als professionelen. 

Onderhoudscontract

Met een Wecare onderhoudscontract kiest u voor zekerheid, staat u nooit voor onverwachtse kosten, en rijdt u altijd in een goed onderhouden wagen. Het dekt alle onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen & kosten door slijtage (uitgezonderd banden)

Verzekering

Ook uw autoverzekering kan u bij RAES Autogroep afsluiten. Kijken en vergelijken is de boodschap, vraag dus gerust uw verzekeringsofferte aan onze medewerkers. Zij zullen u graag advies verlenen.

Verhuur

Heeft u voor een korte, middellange of lange periode een huurwagen nodig? Of wil u op reis met √©√©n van onze Volkswagen California's? 

RAES Autogroep heeft op ieder moment een perfect up-to-date wagenpark beschikbaar waarbij u de keuze maakt tussen het model en de duurtijd van de huur. In deze huurprijs is een omniumverzekering steeds inbegrepen

Vraag gerust om meer informatie bij onze verkopers of kijk even op onze verhuurpagina. 

Grand California te huur

Uw Mobiliteitspartner in Noord-West-Vlaanderen, ook dat is RAES Autogroep. 

Onze fleetafdeling werkt merk-overkoepelend. Dat is het voordeel als je verschillende merken verdeelt zoals RAES Autogroep.

Zo kunt u er als als HR-Manager of Fleetmanager van op aan dat u het gepaste advies krijgt voor uw bedrijf. 

Ontdek onze Fleet Business Unit

Accessoires

Uw wagen is pas volledig met de juiste accessoires erbij. Denk maar aan dakdragers voor uw fiets of een skibox om op wintersport te gaan. Verder heeft ieder merk een eigen kledijlijn, een lijn sport-accessoires, telefoonhoesjes en andere gadgets.

Ontdek hier de verschillende webshops van Volkswagen, Audi, SEAT & ҆KODA.

Shop Volkswagen     Shop Audi    Shop SEAT    Shop Ň†KODA      Shop VW Commercial Vehicules