Wanneer boekt u een onderhoud?

Indien u uw wagen bij ons aankocht, en de automatische service werd ingsteld, contacteren wij u automatisch wanneer het tijd is om een groot of klein onderhoud van uw wagen te laten uitvoeren.

Heeft u deze gratis service niet geactiveerd, dan maakt u gebruik van het verklikkerlampje die het oliepeil van uw wagen controleert. Wacht evenwel niet tot dit brandt en controleer zelf het oliepeil regelmatig zodat u indien nodig olie kunt bijvullen. Dit draagt bij tot een langere levensduur van uw motor en van een goede spreiding van de onderhoudsbeurten.

Meer over het onderhoud van RAES

Volkswagen Service Raes Autogroep

Een herstelling laten uitvoeren

Brandt er plots een waarschuwingslampje op uw dashboard? Uw wagen maakt een vreemd geluid dat u niet kan thuisbrengen? Geen probleem! 

U kunt zonder afspraak terecht bij uw gekende vestiging in Brugge of Oostende via de directe receptie, die zich naast de ingang bevindt. In deze ruimte kan onze klantenadviseur een eerste diagnose stellen voor uw wagen. Indien de reparatie in minder dan een halfuur kan gebeuren, doen wij dit meteen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de bandenspanning van uw wagen of het vloeistofniveau. Voor uitgebreid herstel plannen we samen een afspraak in.

Meer over een vlot herstel

Raes Autogroep Directe receptie

Technische controle van uw wagen

Bij RAES Autogroep begrijpen we dat het voor veel mensen een vervelende verplichting is om de wagen te laten keuren. Het kost immers tijd en moeite om naar de keuringsinstantie te gaan. Daarom bieden wij onze klanten graag deze extra service aan. Moet u met uw wagen naar de keuring? Kom dus eerst even langs bij RAES Autogroep.

Wij kijken uw wagen na op alle punten die voor een keuring belangrijk zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ontdek alles over technische controle

Bandenhotel

Bij RAES Autogroep begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste banden te hebben voor uw wagen, afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Daarom bieden we een complete bandenservice aan, waarmee we u volledig ontzorgen en voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

Stockage van zomerbanden of winterbanden, een deskundige bandenwissel & een ruime keuze aan kwalitatieve velgen: met onze bandenservice wordt u volledig ontzorgd en bieden we een antwoord op al uw vragen.

Alles over onze bandenservice

Raes Autogroep bandenhotel

Aircocheck

Uw airco verdient een regelmatig onderhoud, zodat u het hele jaar door kan rekenen op een optimale temperatuur in uw wagen. Daarom adviseren we onze klanten om regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan hun airconditioningsysteem. Een tweejaarlijkse check-up van het aircosysteem is daarbij aan te raden. 

Tijdens de aircocheck controleren onze experts verschillende belangrijke onderdelen van het aircosysteem om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We kunnen ook aanvullende services bieden, zoals een antibacteriële behandeling om nare geurtjes uit uw airco te verwijderen.


Wat houdt de aircocheck in?

Aircocheck

Ruitschade

Een sterretje of barstje in uw vooruit? Laat dit niet escaleren tot grotere schade en laat dit vakkundig repareren.

Bovendien zijn uw ramen van levensbelang voor uw wagen en dienen ze als bescherming tegen de elementen en als onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen van uw voertuig. Bij RAES Autogroep helpen we u graag, onze experts staan klaar om u te helpen en zorgen ervoor dat u snel en veilig weer de weg op kunt.

Lees over onze ruitgaranties

Ruitschade

Reken op de carrossier van de toekomst

Raes Wondercar geldt als officiële hersteller van alle automerken. Het koetswerk van uw wagen is bij ons dus in goede handen. Onze herstelspecialisten kunnen met elk type voertuig aan de slag, met behoud van uw fabrieksgarantie.                   

Ontdek onze carrosserie