Samen sterk

Vastberaden om deze toewijding te verruimen naar een veel breder scala van automerken, bundelt de familie Raes hun krachten met Chris en Patsy Lonneville, om Garage Lonneville te transformeren tot een Wonderservice garageconcept dat zich wil onderscheiden door de klant centraal te stellen.

Beiden geïnspireerd door hun missie om een toonaangevende speler te worden in de automobielindustrie, leggen zowel de familie Raes als Lonneville de nadruk op klantenservice en innovatie. Het resultaat is een krachtige entiteit die niet alleen klaar is om te concurreren, maar ook om te leiden.

Raes Autogroep Wonderservice

Een nieuwe visie: de multi-merk service

Deze strategische overname markeert een belangrijke mijlpaal voor Raes Autogroep, die nu vastberaden is om hun expertise en toewijding uit te breiden naar Damme.

Met een duidelijke focus op multi-merk naverkoop met het Wonderservice label, en het aanbod van kwalitatieve tweedehandswagens via het MyWay label, markeert dit nieuwe hoofdstuk het begin van een multi-merk service waarin automobilisten kunnen vertrouwen op de klantgerichte oplossingen van Raes Autogroep, ongeacht het merk van hun voertuig. Uiteraard kunnen de reeds bestaande trouwe klanten met hun Opel nog steeds terecht bij ons voor alle onderhouden en herstellingen.
 

Raes Autogroep Wonderservice

Een evoluerend (elektrisch) landschap met duurzaamheid als ruggengraat

Terwijl traditionele brandstofauto's langzaam worden ingehaald door de groeiende populariteit van elektrische voertuigen, evolueert het tweedehandslandschap. Dit creëert een duurzame levenscyclus voor deze voertuigen en vermindert de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met autoproductie.

De showroom van Garage Lonneville wordt daarom getransformeerd naar gespecialiseerd MyWay Center. Samen met MyWay Center Raes Oostkamp en Audi Approved Plus in Brugge bieden wij dan meer dan 300 gecertificeerde tweedehandswagens van alle merken aan.
In de overige vestigingen te Brugge of Oostende kan u proeven van de nieuwe en innovatieve modellen van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, SKODA, Microlino of Yamaha. 

Externe video URL

Steeds in uw buurt: herkenbaar & dichtbij.

Wonderservice heeft de ambitie om deze groei voort te zetten en de belangrijkste speler in multi-merk naverkoop te worden. De komende jaren vormen zij in België een netwerk van experts die betrouwbaar en transparant zijn, net zoals zij dat voor de carrosserie Wondercar doen.

Raes Wonderservice: uw garage van vertrouwen.

Het voltallige team van Garage Lonneville blijft op post om u de service te bieden die U van hen gewoon bent. U wordt onthaald door de vertrouwde gezichten, achter de schermen werken wij aan de upgrade van onze werkplaats met de nieuwste technologieën. 

Samen naar de mobiliteit van morgen met duurzame relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen. 

Raes Wonderservice technieker