Niets moet, alles mag. En aan zee mag altijd nét een beetje meer.

Tien om te zien 2024 keert deze zomer terug naar de zeedijk van Westende. Tijdens de opnames van maandag 15 tot en met donderdag 25 juli staat Raes Autogroep er met een heuse ID.Buzz stand waar je'm voor 1 weekje (vakantie) kan winnen! 🤍

Bovendien kunnen bezoekers exclusieve VIP-tickets winnen, waarmee je de show van heel dichtbij kunt beleven.

Geniet daarna van het spetterend muzikaal feest op de dijk van Westende met de vertrouwde Tien Om Te Zien hosts Anne, Willy, Laura & Aaron die weer de grootste zomerhits van vroeger en nu op je afvuren.

Daarna is de show dan op tv te zien via VTM Go. Tot snel?

Waar vind ik Raes Autogroep op Tien Om Te Zien?

De iconische ID Buzz staat dit jaar niet op de zeedijk in Westende, maar je vindt ons terug wanneer je Tien Om Te Zien streamt op VTM Go. Binnenkort lanceren we een win-actie om VIP tickets te winnen, hou onze socials dus op de hoogte!

Spot jij een van deze artiesten die aankomen in een van onze wagens?

Metejoor
Marti Pellow, ex-frontman van Wet Wet Wet
Suzan & Freek
K3
Maksim & Hannah Mae
Willy Sommers & Wendy Van Wanten
Berre
Camille
Frans Bauer
Jacqeus Vermeire
Omdat Het Kan & Average Rob
Pomelien Thijs
Sam Gooris

Is Tien Om Te Zien gratis, of moet ik tickets kopen?

Tien Om Te Zien is een gratis evenement. Je kan gewoon afzakken naar Westende! Wil je in de Golden Circle, Silver Zone of op het VIP-deck staan, dan kan je tickets kopen via vtm.be/tickets. Let wel, als de site vol is wordt deze afgesloten. Je kan de show dan wel volgen op de voorziene schermen op de dijk en op het strand.

Hoe geraak ik op de Tien Om Te Zien-site?

We raden je aan om met het openbaar vervoer te komen. De tramhaltes Westende-Bad en Middelkerke Krokodiel zijn gelegen op zo’n 10 minuten wandelen van ons evenement. Kom je met de fiets? We voorzien fietsenstallingen vlakbij. Let op: fietsen mogen niet op de site en niet worden vastgemaakt aan tijdelijk hekwerk.

Als je met de auto komt, kan je parkeren op een van de omliggende parkings. De grootste publieke parking vind je aan de Badenlaan, ter hoogte van nummer 42. Van daaruit is het 15 minuten wandelen naar de Tien Om Te Zien-site. Weet wel dat het in de zomer erg druk kan zijn aan de kust en dat een parkeerplekje vinden niet altijd evident is.

Laat je de auto liever staan? Dan kan je nog steeds een shuttle boeken via https://www.eventbus.be/

Worden er bussen ingelegd naar Tien Om Te Zien?

Yes! Geen zin om zelf achter het stuur te kruipen of om te wachten op het openbaar vervoer? Tien Om Te zien heeft dé oplossing voor jou! Samen met https://www.eventbus.be/ zorgen ze ervoor dat je op tijd aankomt bij de opname van Tien Om Te Zien én ’s avonds weer veilig terugkeert.

Via https://www.eventbus.be/  kan je een plaats reserveren op een van hun bussen. Er zijn verschillende opstapplaatsen over heel Vlaanderen. De aankomst voorzien ze om 18.15 in Westende en een half uur na het einde van de opname keert de bus terug.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! 🚌

Wanneer beginnen de opnames van Tien Om Te Zien?

De opnames starten steeds rond 21u. Het einde van de opname is voorzien rond 23u. De site van Tien Om Te Zien is de hele dag geopend, ook overdag kan je dus de feestelijke sfeer komen opsnuiven. Let wel, de Golden Circle en VIP zones zijn pas toegankelijk vanaf 19u30.

Zijn er zitplaatsen voorzien tijdens de liveshows?

Er zijn geen zitplaatsen voorzien. Als rolstoelgebruiker kan je wel een plaats reserveren voor jou en je begeleider. Meer informatie kan je terugvinden via deze link.

Is Tien Om Te Zien toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Als rolstoelgebruiker kan je je inschrijven om te komen kijken via dit formulier. Er wordt een aparte plaats voorzien waar je samen met één begeleider kan genieten van de optredens. Zo ben je zeker van een aangename kijkervaring!

Wees wel snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Kan ik ter plaatse iets eten en drinken?

Op de site vind je heel wat foodtrucks en drankstanden. Je kan hier met Bancontact of Payconiq betalen.

Alcoholvrije drankjes en snacks mag je zelf meebrengen op het terrein. Het is niet toegestaan om alcohol, frigoboxen en glas mee te brengen. Samen houden we het schoon: gooi je afval daarom steeds in de vuilbak.

Zijn er toiletten voorzien op het terrein?

We voorzien extra publieke toiletten op de zeedijk ter hoogte van de Mezenlaan. Deze toiletten zijn betalend.

Nog vragen?

Alles wat je verder moet weten over Tien om te zien 2023, artiesten, optredens, line-up van de shows, tickets:

Ontdekken