Volkswagen

Puur genieten van de unieke locatie en sfeer met zicht op zee

Langs het strand van Westende parkeren ieder jaar meer dan 200 kleurrijke Volkswagenbussen voor de befaamde tweedaagse Volkswagen Bus Meeting. Naast de gezellige sfeer, waar je kunt praten over deze legendarische voertuigen, geniet je van een vliegerfestival, foodtrucks, cocktails in de Surfclub, randanimatie voor jong en oud met extreme sport shows. De prachtige locatie tussen duin en met zicht op zee is het perfecte fotodecor voor een unieke selfie of een verrassingsuitstap naar de kust.

Een unieke gelegenheid om te genieten van de prachtige Volkswagenbusjes uit de jaren 60 en 70 en te netwerken met andere liefhebbers van deze iconische voertuigen.

Benieuwd naar de winnaar van onze Photobooth?

De gelukkige persoon die naar huis gaat met een onvergetelijke prijs is...

Ontdekken

Foto 1 / 1

Raes Autogroep aanwezig met de nieuwe ID Buzz als ware eyecatcher

Dit jaar waren we verheugd om als officiële Volkswagen verdeler voor regio Westende deel te mogen nemen met de nieuwste aanwinst van ons gamma: de Volkswagen ID Buzz! Dit futuristische model, dat gebaseerd is op de klassieke Volkswagen-bus, biedt een geweldige rijervaring en is volledig elektrisch. Maak van de gelegenheid gebruik om deze bijzondere auto van dichtbij te bekijken in de daarvoor speciaal voorziene matchbox installatie.

Externe video URL

Ontdek ook californiacenter.be

Naast de Volkswagen ID Buzz zal Raes Autogroep ook aanwezig zijn met de nieuwste California en Gran California modellen. Dit is de ideale kans om deze wagens van dichtbij te bekijken en te ontdekken waarom ze zo populair zijn bij avontuurlijke reizigers.

Maar dat is nog niet alles, want Raes Autogroep zal ook de lancering van californiacenter.be vieren! Op californiacenter.be kan je alles vinden wat je nodig hebt om jouw California of Gran California avontuur te plannen. Van accessoires en upgrades tot kampeer- en reistips.