De verkoop van gloednieuwe Volkswagens in Raes Oostkamp heeft een nieuwe locatie gekregen!

Door de snelle groei van 2dehandswagens transformeren we onze Volkswagen showroom te Oostkamp in een gespecialiseerd MyWay Center. U kan hier naar goede gewoonte nog steeds terecht voor de herstelling en onderhoud van uw Volkswagen, SEAT, CUPRA of SKODA.

Voor het ontdekken van de nieuwe en innovatieve modellen van onze merken, verwijzen we u door naar onze vestigingen te Brugge of in Oostende die zijn voorzien van de meest hoogstaande showrooms én dezelfde vertrouwde gezichten.

Externe video URL

We verwelkomen u in Brugge of in Oostende voor een nieuwe Volkswagen

Hoogstaande showrooms én dezelfde vertrouwde gezichten.

 

Volkswagen Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Volkswagen Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende

Wat blijft?

Dezelfde mensen

One team, one passion

  • De persoonlijke aanpak, dat is de enige juiste aanpak bij RAES Autogroep. Teamwork makes the dream work... Bij RAES Autogroep werken we samen en gaan we voor "5-sterren-kwaliteit".

  • Louis staat u vanaf heden te woord in Oostende, samen met Arnaud

Dezelfde service

Zo houdt u uw Volkswagen lange tijd en betrouwbaar op de weg.

  • Wanneer uw Volkswagen, SEAT, CUPRA of SKODA toe is aan onderhoud, dan kan u bij nog steeds in Oostkamp terecht. De werkplaats met servicespecialisten blijft. Zij kennen de vereisten van uw voertuig en worden regelmatig bijgeschoold. 
  • Vervangend vervoer nodig bij een servicebeurt? Wij zorgen voor gratis elektrische fietsen!
Dezelfde kwaliteit

Onveranderd... Dezelfde kwaliteit!

Het is ons doel om onze klanten met een gerust hart de weg op te sturen. Bij elke service die we bieden, streven we naar dezelfde 5-sterren kwaliteit die u van ons gewend bent. U kunt erop rekenen dat we onze inzet voor vakmanschap en klanttevredenheid onverminderd voortzetten, zodat uw rijervaring altijd optimaal blijft.

Wat verandert er wel?

Afdeling Verkoop

De afdeling Verkoop van Raes Oostkamp verhuist naar onze Volkswagen vestigingen in Raes Motoren Brugge en Raes Motoren Oostende

Showroom wordt getransformeerd naar een gespecialiseerd MyWay center

Raes Oostkamp wordt getransformeerd tot een gespecialiseerd MyWay Center met meer dan 120 gecertificeerde tweedehandswagens van alle merken, naast een indrukwekkende vloot van 400 directiewagens.