Cupra vibes, what else?

Wij zijn verheugd om je uit te nodigen op een unieke ervaring met de meest opwindende Cupra-modellen in de splinternieuwe showroom te Brugge. Niet alleen alle electrifying performance-modellen van CUPRA zijn die avond te ervaren, verwacht je aan Cupra House vibes, tapas & paella en een special act door Electro Violin Girl (Milena de Barquin).

Door alles anders te doen dan wat gebruikelijk is in de auto-industrie, creƫert CUPRA een unieke, geheel eigen merkbeleving. Met deze ingrediƫnten is de CUPRA in Brugge dƩ ontmoetingsplek voor liefhebbers van het merk. Nog niet vertrouwd met Cupra? We vertellen je er alles over.

Inschrijven

Cupra showroom Raes Autogroep Brugge

Live muziek met DJ Yargo xĀ MILENA de BARQUIN

Een instrumentale performance van een mooie vrouwelijke violiste, en niet zomaar de eerste de beste ā€¦

Deze artieste behaalde op haar 17de de eerste prijs met haar viool op het  Conservatoire Royal de Musique de LiĆØge. Ze perfectioneerde zich in Parijs en maakte deel uit van het orkest van Helmut Lotti met wie ze 10 jaar samenwerkte.Ondertussen reisde ze al de wereld rond met haar instrumentale versies op de klassieke viool maar ook met haar elektrische viool waar ze samen met grote DJā€™s het publiek menig kippenvelmomentjes bezorgt.

Ze speelde ze onder meer in grote clubs,  events en privĆ©feesten in BelgiĆ«, Nederland, IndiĆ«, IndonesiĆ«, Thailand, Ibiza, Londen, Frankrijk, Marokko, Dubai, Geneve, ā€¦ en nu ook in Cupra Raes Brugge!

Inschrijven

VIOLIN GIRL (MILENA de BARQUIN)

CUPRA x Padel

Cupra wil als nieuw automerk zoveel meer... ze willen een gemeenschap creĆ«ren van gepassioneerde klanten die houden van grensverleggende ervaringen. Een duidelijk voorbeeld daarvan zijn de vele engagementen in de autosport, met dj's of padelclubs. Of je nu al bekend bent met Cupra of niet, maak je geen zorgen. We zullen je alles vertellen wat je moet weten en je onderdompelen in de wereld van Cupra.

Die sfeer wordt op 20 juni eens versterkt door de lounge-ambiance - met onder andere een vaste bar en DJ-booth - en de beschikbaarheid van CUPRA lifestyle producten en merchandising. Een andere highlight is de racing wall, die de verbondenheid van CUPRA met de autosport weerspiegelt. 

Cupra showroom Raes Autogroep Brugge

Timing & locatie

Tijd Detail
18.30 Welkomstmoment (ingang CUPRA-showroom)
19u00 Inhuldiging CUPRA & presentatie met tapa's
Paella
DJ en special act

 

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Yes, i'm all yours! Schrijf mij in.

Ik neem mijn partner mee

Het DNA van Cupra

Hedendaagse prestaties -  Het unieke karakter van gedurfd design - Een competitieve geest - Val op en durf onconventioneel te zijn

Ā DezeĀ Cupra's staan voor u klaar