Klassieker in Jabbeke.

De RAES Autogroep Bedrijfstriatlon staat geprogrammeerd op zondag 30 juli. Mooi weer, een leuke locatie en een speciale afstand zijn de ideale ingredienten voor een namiddag topsport.

Een grote parking, alles op een boogscheut van elkaar en vlot bereikbaar, Jabbeke en Raes Autogroep zijn klaar voor jullie! Schrijf je in als sportief trio of individueel en beleef de mooiste sportieve dag van het jaar! Dankzij het VIP-pakket erbij en geniet je ook met volle teugen na de sportieve prestatie! 

Raes Autogroep 111 Triatlon Jabbeke

Doe mee in team of alleen:

Bedrijventriatlon / kwart afstand / trio

  • Doe mee met 2 vrienden, collega's of teamgenoten. (aparte ranking!)
  • VIP zone voor je bedrijf met tapas en aperitief
  • Aparte start, zelfde parcour
  • 150 euro/team inclusief tapas en aperitief na de race.

111 Triatlon (invididueel)

  • Ook voor de meer ervaren atleten organiseren we terug de 111 triatlon. Zwem 1 km, fiets 100 km en loop tot slot 10 km vooraleer te finishen onder luid applaus.
  • Individuele inschrijving:111 wedstrijd = 90 euro/pp

Locatie & info

Site Sportcentrum

  • Hiernaast vind je een mooi overzicht van de site op en rond het sportcentrum.

Alle voorzieningen zoals douches, kleedkamers en toiletten bevinden zich in het nieuwe vrijetijdscentrum

  • Adres: Vlamingveld 40, 8490 Jabbeke

Neem je graag deel?

Geef ons een seintje!

Wedstrijdinformatie

Massastart op het strand

Ondertussen is de zwemplas van het Klein strand al gekend. Een mooi strand waar alle atleten een massastart kunnen nemen. Spanning en sensatie troef! Let op: er worden terug 2 ronden gezwommen met een spectaculaire Australian Exit in het midden... De loopexit ligt ook beter en brengt jullie naar de nieuwe locatie voor de wisselzone op het middenplein.

Beukwerk op de fiets

Het 111 concept is er eentje dat de nadruk legt op het fietsonderdeel. 100 km beuken met de tijdritfiets in een non-drafting wedstrijd. Het parcours dat hoofdzakelijk langs het kanaal loopt leent er zich toe om het verschil te maken. Ben je een sterke fietser of ben je in voorbereiding op een halve triatlon dan is dit jouw wedstrijd.

Finish

Op de wedstrijdsite is het altijd een beetje feest. We halen samen de atleten binnen en moedigen ze aan om alles te geven. Iedere ronde opnieuw en opnieuw. Onze atleten lopen in een straal van 3 km hun wedstrijd uit dus close contact met jouw atleet kan perfect! De uitstekende finish zone biedt alles wat een atleet nodig heeft na een zware race.

Klaar voor de uitdaging?

Ontdek de gedetailleerde info op de website van BRO.GO. Geef ons hieronder een seintje indien u wenst deel te nemen!

Geef ons een seintje Ontdekken