Volkswagen

Klaar om de toekomst van de mobiliteit een nieuwe definitie te geven

Het allereerste 100% elektrische busje van Volkswagen, geïnspireerd op de originele T1 uit de jaren 50 maar nu volledig geconnecteerd en helemaal nieuw bedacht.

Ontdek hiernaast het visionaire design van de ID. Buzz, dat compacte afmetingen combineert met ruimte en innovatieve technologie. Wanneer men plaatsneemt geniet men van een ruimtelijk gevoel in een interieur dat gedeeltelijk uit gerecycleerde materialen bestaat.

Externe video URL

Duurzame mobiliteit over de hele lijn

Holistische duurzaamheid voor een klimaatbewuste toekomst: dat is wat Volkswagen wil bereiken met de nieuwe ID. Buzz. Hij is voorbestemd om de individuele mobiliteit te veranderen en ons de weg wijzen naar een milieubewuste toekomst. Dankzij zijn interieur zonder dierlijk materiaal en het gebruik van gerecycleerd materiaal op veel plaatsen, onder andere bij de stoel-, vloer- en decoratieve hemelbekleding, brengt hij duurzaamheid en comfort in harmonie.

Technologie van morgen vandaag al beleven

Het heden en de toekomst verbonden: de nieuwe ID. Buzz maakt indruk met tal van digitale functies. Dankzij Car2X kan de ID. Buzz communiceren met andere geconnecteerde weggebruikers. Zo kan u op voorhand al geïnformeerd worden over mogelijke gevaren en files op uw route.

Indien gewenst met meer dan dertig rijhulpsystemen aan boord en met een goed zicht dankzij de optionele ledmatrixkoplampen – de nieuwe ID. Buzz biedt een hoog niveau van comfort en kwaliteit. Met zijn vast geïntegreerde simkaart is hij ‘always on’: zo houdt u de digitale functies van de ID. Buzz gemakkelijk up-to-date. Met over-the-air updates via WeConnect kan de software voor de systemen geüpdatet worden met een simpele druk op een knop.

Buitenaf en binnenin een nieuwe standaard voor ruimtelijk gevoel

Samen milieubewuste mobiliteit beleven: of u nu met het hele gezin onderweg bent of een uitstap maakt met vrienden, in de stad of op het platteland: de nieuwe ID. Buzz is een multifunctionele allrounder, geschikt voor dagelijks gebruik en comfortabel, onder meer dankzij de kleine draaicirkel van nauwelijks meer dan elf meter. Door de maximale plaatsbenutting biedt het plaatsbesparende, compleet nieuw ontwikkelde interieurconcept ook veel ruimte voor de benen. De comfortabele, verstelbare stoelen van de ID. Buzz kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Zelfs met alle passagiers aan boord heeft deze auto met 5 zitplaatsen veel ruimte voor de bagage dankzij de maximuminhoud van 1.121 liter achter de tweede rij.

Welkom in de digitale wereld

Digital Cockpit, internetverbinding, mobiele onlinediensten en geïntegreerde spraakbediening: in de nieuwe ID. Buzz staat u ultramoderne techniek op hoog niveau te wachten. De cockpit van de ID. Buzz biedt voor bijna alles opbergruimte, ook voor uw smartphone, die indien gewenst inductief opgeladen kan worden. Breng muziek, luisterboeken of nieuwsberichten van uw smartphone met behulp van App-Connect handig over op het aanraakkleurendisplay van het infotainmentsysteem, dat optioneel tot 30,5 cm (12 inch) groot kan zijn en waarmee u talrijke functies kan bedienen, zoals bijvoorbeeld DAB+-radio. De slimme diensten en services van We Connect3 verbinden uw ID. Buzz met de wereld van informatie en veranderen uw smartphone met de We Connect ID.-app in een afstandsbediening. Zo houdt u uw voertuig altijd in de gaten en kan u zelfs enkele functies besturen terwijl u er niet in zit. In combinatie met de optionele, talrijke USB-C-poorten biedt de ID. Buzz onder andere uitstekende verbinding en plezier.

Bedrijfswagen of personenauto? Aan u de keuze.

Volkswagen ID.Buzz

De ID. Buzz personenwagen

Vrijheid en dagelijks leven op een nieuwe manier beleven

Smalle stadscentra? Geen probleem voor de ID. Buzz. Dankzij zijn kleinere elektrische motor en zijn bredere wielbasis beschikt hij over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen. De vijfzitter ID. Buzz biedt zelfs met alle passagiers aan boord ruimte voor 1.121 liter bagage.

ID. Buzz Cargo

De ID. Buzz Cargo bedrijfswagen

Als het om laden gaat.

Slim, wendbaar, onvermoeibaar: als u de Transporter waardeert, zal u van de ID. Buzz Cargo houden. Hij gebruikt elk hoekje en gaatje van de ruimte die Volkswagen gecreëerd heeft, voor slimme opstellings- en ombouwoplossingen. Hij is zoveel meer dan een Transporter met een elektrische motor. Het maximale opslagvolume van de ID. Buzz Cargo, voorzien van een afscheiding achter de eerste zitrij, bedraagt ​​ruim 3,9 m³.

Foto 1 / 1

Een team van experts staat voor u klaar...

Wat uw eisen ook zijn, ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Wist u dat u ook online uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Volkswagen concessie*

Neem hier contact op met onze receptie.

Wist u dat u ook online uw herstelling kan inplannen?

Afspraak inplannen 

Ontmoet de ID. familie

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.5