Volkswagen

Met de ID.3 begint een nieuw, dynamisch tijdperk in de wereld van de elektrische mobiliteit. Elektriserende rijprestaties gepaard met vooruitstrevend design en een rijbereik dat het dagelijkse gebruik dekt. Voor mensen die op zoek zijn naar verandering. De toekomst staat klaar. Stap in.

Sterke prestaties. Snel opladen.

‘s Ochtends comfortabel naar kantoor rijden. Vooraf nog de kinderen aan school afzetten en ‘s avonds terugrijden, in principe met één batterijlading. Dat is kinderspel voor elk van de mogelijke batterijgroottes in de ID.3. Momenteel hebt u de keuze uit 58 kWh of 77 kWh. Bovendien is er voor alle ID.-modellen een batterijgarantie van acht jaar of 160.000 km.

Zeer slim: het intelligente lichtconcept.

ID.Light communiceert visueel met u helpt u via het optionele navigatiesysteem om u meer ontspannen in het verkeer te bewegen. Als u de spraakbediening gebruikt, ontvangt u een reactie op uw stem aan de hand van een lichtsignaal. Zodra u uw ID.3 verlaat, neemt het ID.Light van u afscheid met een afscheidsgroet (via een intelligent lichtsignaal).

De ID.3 zegt: “Hallo.” Met licht.

De ID.3 herkent haar zodra ze met haar sleutel, verbonden met het optionele ver/ontgrendelingssysteem Keyless Advanced Access dichterbij komt. De stijlvolle optioneel bestelbare ledmatrixkoplampen lichten kort op alsof ze naar u knipogen en geven de ID.3 haast een menselijk kantje. Het ID.Light vanbinnen laat u onmiddellijk welkom voelen.

Foto 1 / 1