Over RAES Autogroep

  • Toonaangevend mobiliteitsbedrijf: Wat in 1975 startte als kleine garage in het landelijke Moerkerke, is nu een sterk en toonaangevend mobiliteitsbedrijf in de regio Brugge - Oostkamp - Oostende geworden. 
  • Onze merken: als officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Cupra en Yamaha werkt de familie Raes dag in dag uit samen met haar medewerkers om klanten de top-service te bieden die zij verdienen. 
  • Service & persoonlijk warm onthaal: Dit zijn geen loze woorden bij RAES Autogroep, en dit zal u voelen van het moment dat u bij ons binnenkomt.
  • Wondercar RAES Oostkamp: dit is de carrosserie-afdeling van RAES Autogroep, en maakt deel uit van het nationale Wondercar netwerk. Erkend schade-hersteller voor alle automerken.
welkom bij RAES Autogroep

Onze Waarden & Missie

Eerlijke aanpak  |  de relatie met klanten en collega's is gebaseerd op eerlijkheid.

Open Communicatie  |  de basis voor elke goede klantenrelatie

Respect  |  Voor mensen en hun verschillen, voor infrastructuur en materiaal

Samenwerken  |  Wij zijn één team, wij zijn RAES Autogroep

 

Het is de missie van RAES Autogroep om iedere klant tevreden te stellen en zijn hoge verwachtingen inzake service, imago en persoonlijk onthaal voor 100% in te lossen.

Veranderende wereld van de mobiliteit

Correcte informatie en advies

De wereld van de mobiliteit verandert zeer snel. Daarom is het van steeds groter belang om u correct te laten informeren en adviseren door onze geschoolde medewerkers, die dag in dag uit de vinger aan de pols houden om u de mobiliteitsoplossing aan te bieden die voor u het interessantst is op dit moment in uw leven.

Benzine, Plug-in Hybride of CNG?

Misschien is de overstap naar hybride wel gemakkelijker dan u denkt? Misschien is een CNG-wagen perfect voor u, maar was u nooit op de hoogte van de voordelen?

RAES Autogroep gaat voluit voor een open, eerlijke en langetermijnrelatie met haar klanten. Daarom bent u bij ons "thuis". 

Volkswagen ID.3

Waar vindt u ons?

U vindt ons in Oostkamp, Brugge, Oostende en Damme.

In Oostkamp vindt u ons gespecialiseerd MyWay Center. U kunt daarnaast bij ons terecht voor het onderhoud van uw Volkswagen, SEAT, CUPRA of SKODA. Ook onze carrosserie-afdeling bevindt zich hier.

In Brugge helpen we u in onze 2 vestigingen verder met Volkswagen, CUPRA, ŠKODA, Audi en Volkswagen bedrijfsvoertuigen.

In Oostende ten slotte zijn alle merken aanwezig én vindt u ook het merk Yamaha en Micro. 

>> meer info over Yamaha vindt u op de aparte website www.raesmotoren.be <<
Audi Raes Brugge
Technische keuring
Jonas Vandamme
Foto 1 / 1