Volkswagen

Zo ziet zelfverzekerd eruit

De ID.5 lijkt gevormd door de wind, en dat is ‘ie ook. De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Zelfs de speciaal vormgegeven deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom, waardoor je weerstand minimaal is. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Maar de ID.5 zou geen SUV coupé zijn als ‘ie z’n elegante looks niet zou combineren met atletische details, zoals grote wielen en stoere luchtinlaten. Zelfverzekerd? Zeker weten.

Hier is je tweede thuis

Om de eindeloze binnenruimte van de ID.5 kun je niet heen. Allemaal dankzij het MEB-platform, dat ervoor zorgt dat zelfs je passagiers met lange benen maar al te graag op de achterbank zitten. Voor een extra huiselijk gevoel zet je de achtergrondverlichting in één van de 10 kleuren aan, die de zachte lijnen van het interieur extra benadrukken. Je favoriete muziek spelen of navigeren gaat via het 12 inch multimediasysteem. En de bediening? Die is volledig intuïtief met touch-knoppen of gewoon met je stem. Zo wordt indruk maken wel heel makkelijk.

De middenweg kiezen, daar houden we niet van.

En dat hoeft ook niet met de nieuwe ID.5. De kracht van SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van de sportauto dit allemaal dankzij de elektrische motoren, die vanaf de eerste seconde hun volle kracht geven. Z'n ruime actieradius laat niets aan de twijfel over en is groot genoeg voor al je dagelijkse ritjes en nog veel meer. En zit je toch bijna zonder stroom, dan maak je een korte stop bij de dichtbijzijnde snellader. Met een laadvermogen van 135 kW ben je na een half uur en een kopje koffie klaar om weer maximaal 390 km verder te gaan.

Maximaal op elk niveau: de ID.5 GTX

Waar je ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren.

Helder zicht. Altijd

De IQ.LIGHT LED Matrix koplampen zijn jouw persoonlijke gids in het donker. Op basis van je snelheid, locatie en eigen voorkeuren heb je altijd het perfecte licht. De afzonderlijk dimbare LED’s volgen de richting van de weg én je stuur. En dan heet IQ.LIGHT je ook nog eens welkom wanneer je je auto ontgrendelt. Alles om het jou zo comfortabel mogelijk te maken.

Denkt met je mee

De ID.5 is zoveel meer dan een manier om van A naar B te komen. De rij-assistenten van Travel Assist houden namelijk een extra oogje in het zeil. Zo houdt Lane Assist je binnen de lijntjes, zorgt Adaptive Cruise Control voor een constante snelheid, een veilige afstand én rijd je zelfs semi-autonoom. Wel je handen aan het stuur houden, natuurlijk.

Expressief. Elegant. Elektrisch.

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert 'ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden.

Maak een afspraak met een verkoper

High-tech voorruit

In de ID.5 leidt niets je af. Achter het stuur laat het augmented-reality-head-updisplay je namelijk via aanwijzingen op je voorruit zien hoe je je bestemming bereikt. Allemaal zo’n 10 meter voor je ID.5. Zo hoef je je ogen dus nooit af te wenden.

Een team van experts staat voor u klaar...

Wat uw eisen ook zijn, ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Wist u dat u ook online uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Volkswagen concessie*

Neem hier contact op met onze receptie.

Wist u dat u ook online uw herstelling kan inplannen?

Afspraak inplannen 

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.Buzz