Volkswagen

Benieuwd?

Onze Volkswagen adviseurs vertellen je graag meer over de nieuwste ID.4! Maak via onderstaande buttons een afspraak met een adviseur in Oostkamp.

Telefonisch gesprek Online videocall  Afspraak in de showroom

Of in Brugge

Telefonisch gesprek Online videocall   Afspraak in de showroom

Of in Oostende.

Afspraak in de showroom

Elektriciteit brengt je verder

Rustig naar kantoor rijden, vooraf nog even sporten en tijdens het weekend met de volledige uitrusting op stap – met de ID.4 kan dat allemaal zonder probleem1. U kunt rekenen op een batterij met 77 kWh netto energie-inhoud en een realistische rijbereikvork van 360-520 km2 alsook een systeemvermogen van 150 kW met Performance Upgrade.

De ID.4: Elektriciteit brengt je verder

Functie in haar mooiste vorm

Een stads-SUV met een geweldig designconcept en de draaicirkel van een kleine wagen: de nieuwe ID.4 bewijst hoe aantrekkelijk elektrische mobiliteit kan zijn. Met de perfect gevormde lichtmetalen 18-duims-of de als optie verkrijgbare lichtmetalen 19- tot 21-duimsvelgen, een dakrail voor extra bagage, ingewerkte deurgrepen voor een betere aerodynamica, optionele 3D-ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers en een verder zeer bijzondere highlight: een optionele lichtlijn die vooraan en achteraan naar het vernieuwde Volkswagen-logo wordt doorgetrokken.

De ID.4: Functie in haar mooiste vorm

Hello ID., toon me de sterren

Met het grote glasoppervlak dat haast over de volledige breedte van het dak loopt, is het optionele elektrische panoramadak zelf al een blikvanger. Nog mooier: het open zicht op de hemel. Het getinte glas zorgt bovendien voor aangename temperaturen. Het zonnescherm, dat u bijvoorbeeld zeer comfortabel met uw stem kunt bedienen, beschut u tegen de felle zon. Het enige wat u hoeft te doen, is "Hello ID., toon me de sterren" zeggen en het zonnescherm gaat open.

Hello ID., toon me de sterren