Škoda

De Enyaq iV coupé in het kort:

  • Sportieve, elegante lijnen, een ruim interieur & een kofferinhoud van 570 liter.
  • De weerstandscoëfficiënt (cd) is verbeterd in vergelijking met de ENYAQ iV waardoor hij nog verder komt op één batterijlading.
  • Twee batterijgroottes, vier vermogens van 132 kW* tot 220 kW** en achter- of vierwielaandrijving. Afhankelijk van de specificatie maakt dit een rijbereik tot 545 km1  in de WLTP-cyclus mogelijk, waardoor de auto zich perfect leent om lange afstanden te rijden.
  • Duurzamer: stoelbekledingen gemaakt uit nieuwe wol en gerecycleerde petflessen en ecologisch gelooid leder
Externe video URL

Koetswerk

Emotief design, progressieve lijnen en verlichte Crystal Face

De nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV toont een nog emotiever design dan de ENYAQ iV met zijn lange wielbasis en opvallende achterkant. Het dak (dat vanaf de B-stijl zachtjes naar de achterkant afloopt), een standaard zwart getint panoramisch glazen dak dat de hele bovenkant beslaat en de opvallende achterkant geven de gloednieuwe coupé een onderscheidend karakter. Grote lichtmetalen velgen met een diameter van 19 tot 21 duim doen de auto er atletisch en krachtig uitzien. De full-ledmatrixkoplampen en Crystal Face creëren visuele hoogtepunten.

Skoda Enyaq iV

De Škoda Enyaq coupé iV: enkele impressies

Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq RS iV
Foto 1 / 1

Interieur

Stylisch, comfortabel & ecologisch verantwoord

Net als bij de ENYAQ iV werden de klassieke uitrustingsniveaus ook voor het interieur van de ENYAQ COUPÉ iV vervangen door Design Selections, wat zorgt voor een nieuwe, duidelijke structuur van de beschikbare keuzemogelijkheden. De Design Selections zijn geïnspireerd op moderne leefomgevingen. De gebruikte stijl, kleuren en materialen, waarvan sommige bijzonder duurzaam zijn, zijn perfect op elkaar afgestemd.

Tien intelligente packs en enkele individuele opties maken het mogelijk om een gloednieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV te configureren in slechts zes stappen. 

Skoda Enyaq iV coupé interieur

Elektrische aandrijving

Vier vermogensversies en twee batterijgroottes

De Enyaq iV 60 met achterwielaandrijving heeft een vermogen van is 132 kW en een batterij van 62 kWh. In de met twee elektromotoren uitgeruste ENYAQ COUPÉ RS iV met vierwielaandrijving gaat dit tot 220 kW. De geweldige aerodynamica van de nieuwe coupé maakt een rijbereik tot 545 km in de WLTP-cyclus mogelijk en draagt zo bij tot een hoog niveau van efficiëntie. Dit, alsook het vermogen om snel op te laden, betekent dat de auto perfect geschikt is om lange afstanden te rijden.

De coupé is gebaseerd op het MEB modulair elektrisch autoplatform van de Volkswagen-groep. Zowel de coupé als de RS-versie rollen van de band in de hoofdfabriek van ŠKODA in Mladá Boleslav, een stad in de Tsjechische regio Midden-Bohemen op de linkeroever van de rivier de Jizera op ongeveer 50 kilometer ten noordoosten van Praag.

Skoda Enyaq iV coupé zijkant

Connectiviteit

State-of-the-artinfotainment met het grootste ŠKODA-scherm en nieuwe functies

De lancering van de gloednieuwe ENYAQ COUPÉ iV gaat gepaard met ŠKODA’s introductie van een nieuwe versie van zijn infotainmentsysteem. De laatste softwareversie ME 3 voorziet updates voor het infotainment- en head-updisplay en zorgt voor een verbeterd batterijbeheer.

Het grootste aanraakscherm van ŠKODA, dat 13 duim groot is, en de Digital Cockpit van 5,3 duim zitten standaard in de nieuwe coupé. Via de permanente internetverbinding kunnen de online diensten van ŠKODA Connect worden gebruikt, waarvan een groot deel specifiek is ontworpen voor een elektrisch voertuig. Dankzij de inbegrepen functies kunnen het opladen van de batterij en de airconditioning van het interieur vanop afstand worden geregeld via de MyŠKODA-app.

Skoda Enyaq iV coupé interieur

Veiligheid

Head-updisplay met augmented reality en geavanceerde rijhulpsystemen

De ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV heeft een head-updisplay met augmented reality, fullledmatrixkoplampen en een hoog niveau van passieve veiligheid met maximaal negen airbags.

Travel Assist 2.5 biedt ondersteuning met besturing in lengte- en dwarsrichting, terwijl andere slimme rijhulpsystemen waarschuwen voor potentiële botsingen of parkeren gemakkelijker maken.

Het head-updisplay geeft de bestuurder nog meer gerichte informatie zodat deze de ogen op de weg kan houden, terwijl de full-ledmatrixkoplampen zorgen voor meer veiligheid wanneer de zichtbaarheid slecht is, aangezien ze de bestuurder de mogelijkheid bieden de grootlichten te allen tijde te laten branden.

Skoda Enyaq iV coupé veiligheid

Contacteer onze Škoda-expert

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Ik ben geïnteresseerd in:

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Škoda concessie*

Ontdek ook

Enyaq Coupé RS iV

De sportieve Enyaq iV Coupé

Skoda Enyaq iV
Enyaq iV

De eerste 100% elektrishe SUV.

Wij helpen u graag verder!

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Wij helpen u graag verder!

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Bezoek een van onze Škoda showrooms

Škoda Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Škoda Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende

ŠKODA Raes Oostkamp

Gaston Roelandtsstraat 18, 8020 Oostkamp
Enkel onderhoud en services