Škoda

De nieuwe ŠKODA ENYAQ iV is meer dan alleen een nieuwe SUV. Het model vertegenwoordigt een nieuwe filosofie. De eerste elektrische SUV van ŠKODA biedt een unieke kijk op technologie, design, mobiliteit en milieuverantwoordelijkheid.

Stijlvol en zelfzeker

Met de SUV's van ŠKODA bent u gewend geraakt aan een stijlvolle en zelfzekere look. De volledig nieuwe ENYAQ iV bouwt voort op deze traditie en pakt uit met een design dat geruststellend vertrouwd, maar tegelijk ook innovatief en opvallend is. Zijn elegante proporties suggereren een zee van ruimte in het interieur. 

Uitzonderlijk ruim, hoge kwaliteit

Het nieuw ontworpen interieur legt nog meer nadruk op de ruimte in de ENYAQ iV, inclusief de grote koffer die typisch is voor een ŠKODA. Het kwalitatieve vakmanschap en de talloze praktische opbergvakken staan garant voor comfort. De milieuvriendelijke materialen zijn de kers op de taart.

De nieuwe ENYAQ iV in onze showroom

Intelligent, innovatief, intuïtief

Naast zijn nieuw ontworpen interieur komt de volledig nieuwe ENYAQ iV ook met een waaier aan intelligente en innovatieve oplossingen die, over het algemeen, intuïtief te bedienen zijn. Dit gaat van de standaard Digital Cockpit over de gevarieerde connectiviteitsopties tot de sfeerverlichting. 

Aantrekkelijke besparingen

Wanneer u met een elektrisch voertuig rijdt, draagt u niet alleen zorg voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U kunt genieten van verschillende extra's, waaronder financiële tegemoetkomingen, een speciale parkeerregeling en operationele voordelen.

De nieuwe ENYAQ iV in onze showroom
De nieuwe ENYAQ iV in onze showroom
De koffer van de nieuwe ENYAQ iV in onze showroom
De 100% elektrische ENYAQ iV in onze showroom
De neus van de nieuwe ENYAQ iV in onze showroom
Het interieur van nieuwe ENYAQ iV in onze showroom
Foto 1 / 1