Škoda

Sportieve & aerodynamische coupé

De geheel nieuwe Enyaq Coupé RS iV is gevormd om superieure aerodynamische efficiëntie te bereiken. Deze ontwerpbenadering heeft als bonus dat het ook bijdraagt aan de sportieve vormgeving van de auto. Even indrukwekkend en ook effectief zijn de standaard gemonteerde full LED Matrix-koplampen en daartussenin de Crystal Face met hoogglanzend zwart frame. De buitenspiegels zijn ook zwart, terwijl de dorpels in dezelfde kleur als de carrosserie zijn gespoten én een zwarte sierstrip hebben.

De Enyaq Coupé RS iV is, net als alle andere RS-modellen van de Tsjechische autobouwer, voorzien van een rode reflecterende strip over de gehele lengte van de achterbumper. 

 

Externe video URL

De velgen maken de auto

Het unieke van de Enyaq Coupé iV in RS-versie wordt onderstreept door de twee sets wielen die exclusief voor de RS beschikbaar zijn. De 'Taurus zwarte 20-inch lichtmetalen velgen' met Aero-afwerkingen zijn standaard gemonteerd. om de sportiviteit van de auto nog meer te accentueren. U kunt ook kiezen voor de optionele Vision antraciet 21” lichtmetalen velgen, zoals die hiernaast zijn afgebeeld.

De Škoda Enyaq coupé RS iV: enkele impressies

Skoda Enyaq RS iV
Skoda Enyaq RS iV
Skoda Enyaq RS iV
Skoda Enyaq RS iV
Skoda Enyaq RS iV
Foto 1 / 1

De eerste 100% elektrische RS

De Enyaq Coupé RS iV vestigt ook de aandacht op zijn sportieve eigenschappen met RS-logo's op de voorvleugels. Hiermee verklaart hij luid en duidelijk dat hij tot ŠKODA's line-up van RS-modellen behoort . Het is de eerste volledig elektrische auto van de ŠKODA RS. Laten we eerlijk zijn, de meeste andere coureurs zullen vooral naar je achterste kijken.

Geef nu toe,  hij ziet er toch gewoonweg fantastisch uit vanuit eender welke hoek?  Het elegant aflopende dak, de opvallende achterbumper en de standaard Top full led-achterlichten met dynamische knipperlichten achter. Het opschrift op de achterklep is uitgevoerd in glanzend zwart dat typisch is voor de sportieve RS modellen.

Skoda Enyaq RS iV

Welke kleur ziet er het beste uit?

Kies uw favoriete kleur, kies de velgen die bij u passen & kijk in het interieur.

3 redenen om te kiezen voor de Coupé RS iV

RS-accenten

De natuurlijke elegantie van de ENYAQ COUPÉ RS iV wordt geaccentueerd door kenmerken die typisch zijn voor onze sportieve modellen:

  • RS-specifieke bumpers
  • RS-velgen met een diameter tot 21 inch
  • Zwarte carrosseriedetails
  • RS-logo's op de vaste hoofdsteunen van de voorste sportstoelen.
Skoda Enyaq RS iV sportstoel

Comfortabel & sportief

Een van de vele kwaliteiten van de ENYAQ iV is het ruime en comfortabele interieur. Dit bouwt voort op de solide basis van de Enyaq iV door standaard nog meer uitrusting toe te voegen. Al bij al is het een geweldige auto als u ondergedompeld wilt worden in comfort en genieten van puur rijplezier.

Skoda Enyaq RS iV interieur

Krachtpatser

De majestueuze buitenkant verbergt state-of-the-art technologieën die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar u ook sportief plezier zullen bezorgen. Geavanceerde systemen zorgen ervoor dat de auto gemakkelijk te besturen is en bieden u ongeëvenaarde rijeigenschappen.

Skoda Enyaq RS iV

Connectiviteit

De nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV is standaard uitgerust met het grootste aanraakscherm van ŠKODA, dat 13 duim groot is, en de Digital Cockpit van 5,3 duim. Met SmartLink kunnen smartphone-apps worden gebruikt en bediend via het display van het infotainmentsysteem. Online ŠKODA Connect bundelt een basisset van online services met software-updates en basisfunctionaliteiten voor elektrische voertuigen in de Remote Access.

ŠKODA Connect online diensten leveren online navigatie en informatiediensten, inclusief online verkeersinformatie, en de optie om geselecteerde voertuigfuncties op afstand te bedienen met een smartphone. Remote Access stelt u bijvoorbeeld in staat om de interieurventilatie in te schakelen voordat u op reis gaat. Het is handig op warme zomerdagen, omdat het de binnentemperatuur verlaagt voordat u in de auto stapt nadat deze in de zon heeft gestaan.

Laura, de slimme stemassistent zal u helpen de navigatie, media, infotainment te besturen, airconditioning en tekstberichten, terwijl u zich vollediger op het rijden kunt concentreren.

Skoda Enyaq RS iV

Contacteer onze Škoda-expert

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Ik ben geïnteresseerd in:

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Škoda concessie*

Benieuwd naar meer?

Ontdek ook de andere Škoda SUV modellen uit ons gamma

Skoda Enyaq RS iV coupé
Enyaq iV Coupé (RS)

Een elegante SUV coupé van topklasse.

Skoda Enyaq iV
Enyaq iV

De eerste 100% elektrische SUV.

Skoda Kodiaq
Kodiaq

Vernieuwe voorkant en robuustere look

Wij helpen u graag verder!

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Wij helpen u graag verder!

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Bezoek een van onze Škoda showrooms

Škoda Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Škoda Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende

ŠKODA Raes Oostkamp

Gaston Roelandtsstraat 18, 8020 Oostkamp
Enkel onderhoud en services