Volkswagen

Sterke prestaties. Snel opladen.

‘s Ochtends comfortabel naar kantoor rijden. Vooraf nog de kinderen aan school afzetten en ‘s avonds terugrijden, in principe met één batterijlading. Dat is kinderspel voor elk van de mogelijke batterijgroottes in de ID.3. Momenteel hebt u de keuze uit 58 kWh of 77 kWh. Bovendien is er voor alle ID.-modellen een batterijgarantie van acht jaar of 160.000 km.


Zeer slim: het intelligente lichtconcept.

ID.Light communiceert visueel met u helpt u via het optionele navigatiesysteem om u meer ontspannen in het verkeer te bewegen. 
Als u de spraakbediening gebruikt, ontvangt u een reactie op uw stem aan de hand van een lichtsignaal. Zodra u uw ID.3 verlaat, neemt het ID.Light van u afscheid met een afscheidsgroet (via een intelligent lichtsignaal).

De ID.3 zegt: “Hallo.” Met licht.

De ID.3 herkent haar zodra ze met haar sleutel, verbonden met het optionele ver/ontgrendelingssysteem Keyless Advanced Access dichterbij komt. De stijlvolle optioneel bestelbare ledmatrixkoplampen lichten kort op alsof ze naar u knipogen en geven de ID.3 haast een menselijk kantje. Het ID.Light vanbinnen laat u onmiddellijk welkom voelen.

Ontspannen naar de toekomst kijken. En op de baan.

Het optionele AR head-updisplay laat nuttige informatie direct in het gezichtsveld op de voorruit verschijnen en helpt u daarbij om op een ontspannen manier te rijden. Het systeem laat u bijvoorbeeld zien waar u moet afslaan. De projectie op de voorruit en het rijden op het asfalt lijken één te worden. Voor meer rijcomfort elke dag.

En? Wat zegt de binnenkant?

De geheel nieuw ontworpen look is naadloos doorgetrokken naar het interieur. Futuristisch, comfortabel en overzichtelijk tegelijk. Daartoe dragen bij: de uitnodigende stoelen, grote beenvrijheid, het ontbreken van de middenconsole, een aanraakscherm met daarbij ID.Light en de sfeerverlichting die individueel instelbaar is.

Zeer helder: aangename kleuren, meer ontspannen rijden.

Geef uw ID.3 meer persoonlijkheid. Kies hiervoor uit tien standaard lievelingskleuren (in optie zijn 30 kleuren mogelijk) en laat het interieur in een zacht licht baden zoals het dashboard, het aflegvak voor gsm (optioneel) en de deuren. Wenst u een koele of warmere verlichting? U bepaalt het zelf.

Sneller naar de ideale uitrusting.

De ID.3 is het ideale voertuig wanneer u elke dag naar uw werk in de stad rijdt. Of wanneer u vaak met het hele gezin op stap gaat. Of wanneer u gewoon emissievrij lokaal wilt rondrijden. Doordat de ID.3 zo veelzijdig is, hebben we verschillende vooraf geconfigureerde modellen samengesteld, waarmee u vlotter naar elektrische mobiliteit kunt omschakelen. Want wij weten dat het niet zo gemakkelijk is om een keuze te maken uit zoveel verkrijgbare uitrustingen.

Elk vooraf geconfigureerd model is van onderling afgestemde uitrustingspacks voorzien. Welke dat zijn en over welke uitrusting u precies in uw auto beschikt, kunt u in de tabel hieronder vergelijken. Dan hoeft u alleen nog een model, een koetswerkkleur en een velgtype te kiezen.

Foto 1 / 1

Een team van experts staat voor u klaar...

Wat uw eisen ook zijn, ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Wist u dat u ook online uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Volkswagen concessie*

Neem hier contact op met onze receptie.

Wist u dat u ook online uw herstelling kan inplannen?

Afspraak inplannen 

Ontmoet de ID. familie

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.Buzz