CUPRA

De nieuwe CUPRA Born met € 9.500 voordeel + € 5.000 staatspremie

Specifiek kan u de Born Business Edition eBoost 231pk (170 kW) met een accucapaciteit van 58 kWh aanschaffen vanaf 39.024 euro dankzij een klantenbonus van 6.500 euro én een extra bonus op de 58 kWh-batterij van 3.000 euro. Trek daar nog eens de 5.000 euro staatspremie vanaf en u heeft een flinke salondeal te pakken van 34.024 euro.

Deze prijsstelling maakt de Cupra Born niet alleen technologisch geavanceerd en krachtig, maar ook financieel aantrekkelijk voor degenen die op zoek zijn naar een sportieve elektrische auto.

Vraag uw offerte aan

Born

Ook korting op 'sterkere broer'

De Cupra Born is ook verkrijgbaar met een krachtiger vermogen van 234 pk, met dezelfde accucapaciteit van 58 kWh en achterwielaandrijving (RWD). Deze 231 pk variant heeft net als zijn 'minder sterke broer' met 234 pk een actieradius van 418 kilometer.

De vooralsnog krachtigste Cupra Born wint het wat acceleratietijden betreft van de minder potente uitvoering. De Cupra Born met 231 pk gaat naar 100 km/h in 6,6  seconden, de 204 pk versie is met een 0-100-sprint in 7,3 seconden iets minder snel.

Met alle kortingen afgetrokken komen we daarvoor op 39.274,00 euro.

Ontdek de technische details

Born

Nu of nooit

Let op: deze overheidspremie is degressief. In 2025 ontvangt u slechts €4.000 voor een nieuwe wagen en €2.500 voor een tweedehandswagen. In 2026 is dat zelfs nog minder.

Meer informatie

Hoe zit de premie in elkaar?

Voor alle nieuwe elektrische auto’s die worden ingeschreven vanaf 1 januari 2024 geldt een aantrekkelijke premie van van €5.000 voor EV’s met een aankoopbedrag tot €40.000. Voor tweedehands EV’s krijg je een aankooppremie van €3.000 wanneer de oorspronkelijke cataloguswaarde niet meer dan €60.000 bedroeg.

Enkele andere voorwaarden waaraan de wagen moet voldoen

  • Het is een elektrische wagen, geen plug-in hybride
  • Het is een personenwagen, goederenwagen tot 3500 kg of zware micro-stadswagen
  • Je koopt de auto bij een erkende autohandelaar
  • Per voertuig ontvang je slechts éénmaal de premie
  • Het tweedehands voertuig moet minimaal 3 jaar bij de vorige eigenaar zijn ingeschreven en mag maximaal 8 jaar geleden voor de eerste keer zijn ingeschreven.

Lees alles hierover op vlaanderen.be

Contacteer ons voor meer informatie

Born

Vraag vrijblijvend een offerte aan, een team van experts staat voor u klaar...

Wacht niet langer: ontvang uw premie en maak de overstap naar een duurzame toekomst met de CUPRA Born.  Vul hieronder uw gegevens in en ontdek hoe u kunt profiteren van deze unieke aanbieding.

Ik ben geïnteresseerd in:*
Uw dichtsbijzijnde CUPRA concessie*

Testrit

Eerst zien en dan geloven? Dan maakt u vaak eerst een proefrit.

Afspraak maken

Vestigingen

Neem contact op met één van onze concessies in Brugge, Oostkamp of Oostende

Contactgegevens

Afspraak verkoper

Dankzij het online afsprakensysteem hoeft u niet te wachten mocht het in de showroom wat drukker zijn.

Afspraak maken

Keuzestress?

Het selecteren van de ideale auto te midden van een overvloed aan merken, modellen en opties kan een uitdagende taak zijn. Raak niet verstrikt in de keuzestress; laat ons u begeleiden bij het ontdekken van de auto die echt bij jou past.

Neem de test en ontdek welk voertuig uw rijervaring naar nieuwe hoogten zal tillen.

Born

Keuzestress?

Het selecteren van de ideale auto te midden van een overvloed aan merken, modellen en opties kan een uitdagende taak zijn. Raak niet verstrikt in de keuzestress; laat ons u begeleiden bij het ontdekken van de auto die echt bij jou past.

Neem de test en ontdek welk voertuig uw rijervaring naar nieuwe hoogten zal tillen.