Volkswagen

De nieuwe ID.3 vanaf 32.490 euro

Tijdens de saloncondities wordt de basisprijs van de ID.3 met maar liefst 5.500 euro verlaagd. Hierdoor bedraagt de prijs van de elektrische ID.3 nu 39.990 euro, waardoor het voertuig net betaalbaar genoeg wordt om in aanmerking te komen voor de EV-premie.

Met de toepassing van de EV-premie van 5.000 euro, komt de aankoopprijs van de ID.3 in 2024 op 34.990 euro. Als u bovendien de overnamecheque van 500 euro en de extra bonus van 2.000 euro voor particulieren tijdens de 'Salonactie' in mindering brengt, wordt het toch wel een zeer aantrekkelijke deal.

Offerte aanvragen

ID.3

'Beperkt' tot Pro Performance-versie

U heeft wel niet de mogelijkheid om opties toe te voegen, maar dit is absoluut geen probleem: de 'Pro Performance'-versie is namelijk voorzien van een elektromotor met 204 pk en een accu van 58 kWh, waarmee u een bereik van ongeveer 434 kilometer hebt. Daarnaast is de auto uitgerust met diverse functies, waaronder adaptieve cruise control, verwarmde voorstoelen, automatische klimaatregeling in twee zones en een infotainmentsysteem met navigatie en smartphoneconnectiviteit. 

Meer informatie

ID.3 pro performance

Ook de ID.4 ondergaat een aanzienlijke prijsdaling

De basisversie, de 'Pure', is nu beschikbaar in de configurator vanaf 39.649 euro (catalogusprijs van 51.680 euro - 5.341 euro salonkorting). Hij is uitgerust met een elektromotor van 170 pk en een 52 kWh-accu, goed voor een theoretisch rijbereik van 363 kilometer. Daarnaast onvangt u voor 6.990 euro aan uitrusting gratis!

Offerte aanvragen

ID.4

Nu of nooit

Let op: deze overheidspremie is degressief. In 2025 ontvangt u slechts €4.000 voor een nieuwe wagen en €2.500 voor een tweedehandswagen. In 2026 is dat zelfs nog minder.

Meer informatie

Gelimiteerd aantal stockvoertuigen beschikbaar

Er is echter een voorbehoud, aangezien dit aanbod slechts tijdelijk geldig zal zijn. Het betreft een 'ID.4 Pure Limited Edition' waarvan Volkswagen een gelimiteerd aantal stuks beschikbaar zal stellen. Na deze beperkte aanbieding keert de basisprijs van de ID.4 terug naar het gebruikelijke bedrag van 44.990 euro, wat buiten de EV-premie valt.

Met andere woorden, als je de premie van 5.000 euro wilt ontvangen voor een ID.4 en dus slechts 34.649 euro wilt betalen, moet u snel beslissen.

Meer informatie

ID4 Pure

Hoe zit de premie in elkaar?

Voor alle nieuwe elektrische auto’s die worden ingeschreven vanaf 1 januari 2024 geldt een aantrekkelijke premie van van €5.000 voor EV’s met een aankoopbedrag tot €40.000. Voor tweedehands EV’s krijg je een aankooppremie van €3.000 wanneer de oorspronkelijke cataloguswaarde niet meer dan €60.000 bedroeg.

Enkele andere voorwaarden waaraan de wagen moet voldoen

  • Het is een elektrische wagen, geen plug-in hybride
  • Het is een personenwagen, goederenwagen tot 3500 kg of zware micro-stadswagen
  • Je koopt de auto bij een erkende autohandelaar
  • Per voertuig ontvang je slechts éénmaal de premie
  • Het tweedehands voertuig moet minimaal 3 jaar bij de vorige eigenaar zijn ingeschreven en mag maximaal 8 jaar geleden voor de eerste keer zijn ingeschreven.

Lees alles hierover op vlaanderen.be

Contacteer ons voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, een team van experts staat voor u klaar...

Wacht niet langer: ontvang uw premie en maak de overstap naar een duurzame toekomst met de Volkswagen ID.3 of ID.4.  Vul hieronder uw gegevens in en ontdek hoe u kunt profiteren van deze unieke aanbieding.

Ik ben geïnteresseerd in:*
Uw dichtsbijzijnde Volkswagen concessie*

Testrit

Eerst zien en dan geloven? Dan maakt u vaak eerst een proefrit.

Afspraak maken

Vestigingen

Neem contact op met één van onze concessies in Brugge, Oostkamp of Oostende

Contactgegevens

Afspraak verkoper

Dankzij het online afsprakensysteem hoeft u niet te wachten mocht het in de showroom wat drukker zijn.

Afspraak maken

Keuzestress?

Het selecteren van de ideale auto te midden van een overvloed aan merken, modellen en opties kan een uitdagende taak zijn. Raak niet verstrikt in de keuzestress; laat ons u begeleiden bij het ontdekken van de auto die echt bij jou past.

Neem de test en ontdek welk voertuig uw rijervaring naar nieuwe hoogten zal tillen.

Keuzestress

Keuzestress?

Het selecteren van de ideale auto te midden van een overvloed aan merken, modellen en opties kan een uitdagende taak zijn. Raak niet verstrikt in de keuzestress; laat ons u begeleiden bij het ontdekken van de auto die echt bij jou past.

Neem de test en ontdek welk voertuig uw rijervaring naar nieuwe hoogten zal tillen.