Volkswagen

Wie zegt dat van een kleine auto geen geweldige functies verwacht mogen worden? Ontdek vooruitstrevend design en intelligente technologie in de nieuwe Polo.

Individueel uiterlijk, typisch voor de polo

Met zijn compacte afmetingen en verfrissende designaccenten toont de nieuwe Polo zijn persoonlijkheid op het eerste gezicht. Bijzonder opvallend is hier de nieuw vormgegeven voorkant met de optionele ledlichtbalk in combinatie met de IQ.LIGHT – ledmatrixkoplampen. Als u beter kijkt, is het niet alleen de keuze van de kleuren die individueel wordt. Elk van de vier uitrustingslijnen Polo, Life, Style of R-Line scoort met zijn eigen kenmerken. Bijvoorbeeld decoratieve chroomaccenten en andere als optie selecteerbare voorzieningen zoals een kleurcontrasterend dak of mistlampen. Wat heeft u het liefst?

De nieuwe Volkswagen Polo

Volledig uitgerust

Adembenemend, van binnen en van buiten. De nieuwe Polo maakt nu al indruk met een hele reeks standaard hoogtepunten op het vlak van uitrusting, zoals de overzichtelijke Digital Cockpit, het verfrissende airconditioningsysteem en het audiosysteem Composition met digitale DAB+ radio-ontvangst en telefooninterface. Wil u nog meer, zoals een individueel instelbare Digital Cockpit Pro, een Climatronic-airconditioningsysteem dat intuïtief via aanraakvlakken kan worden geregeld, of sfeerverlichting? Geen probleem, deze zijn standaard of optioneel, afhankelijk van het uitrustingsniveau. Neem gerust een kijkje door de uitrustingslijnen van Polo, Polo Life, Polo Style en Polo R-Line.

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Polo

Laat de ogen stralen

Al op het eerste gezicht onthult de nieuwe Polo zich optioneel met een echt hoogtepunt: de innovatieve IQ.LIGHT – ledmatrixkoplampen. Dankzij de matrixtechnologie kunnen de grote lichten de hele rit blijven branden zonder andere weggebruikers te verblinden. Wat vooraan indruk maakt, mag achteraan niet worden gemist: het pakket omvat de optionele ledachterlichten met dynamisch remlicht en geïntegreerd dynamisch knipperlicht, dat de richting aangeeft met vloeiende lichtbewegingen.

Het innovatieve IQ.LIGHT bij de nieuwe Volkswagen Polo

Volkswagen Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Volkswagen Raes Oostkamp

Gaston Roelandtsstraat 18, 8020 Oostkamp
Enkel onderhoud en services

Volkswagen Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende