De Škoda saloncondities

Droomt u van een nieuwe (100% elektrische) Škoda? Dan moet u beslist de Škoda saloncondities ontdekken. Hieronder geven we u een overzicht van de lopende saloncondities, geldig tot en met 31 januari 2022. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Testrit

Eerst zien en dan geloven? Reserveer uw gratis proefrit.

Afspraak maken

Showroombezoek

Maak een afspraak met onze Škoda expert in onze vestiging te Brugge, Oostkamp of Oostende

Afspraak maken

Gratis niet-geconnecteerd laadstation

Het zou wel gemakkelijk zijn mocht alles in één keer geregeld zijn bij uw aankoop: niet alleen uw elektrische auto, maar ook het opladen. U wil natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw nieuwe wagen én zo snel mogelijk de weg op gaan

Daarom ontvangt u bij aankoop van een ŠKODA ENYAQ iV 80 gratis een niet geconnecteerd laadstation of 576 € incl. BTW korting op het laadstation van uw keuze. Ideaal om thuis of ergens anders op elk moment en in alle veiligheid te laden.

Dit laadstation is beschikbaar met of zonder vaste laadkabel en kan zowel tegen de muur als op een paal gemonteerd worden.

Ten slotte geniet u ook van belastingvoordeel op de aankoop van uw elektrische wagen.

Contacteer ons voor meer informatie

Download de persoonlijke cheques voor uw Škoda 

Download de cheques hieronder en geniet van een korting tot enkele duizenden euro's op de aankoop van uw nieuwe Škoda. Klik op het model op uw cheque te downloaden, deze zijn geldig op alle uitrustingsniveaus van het desbetreffende model. 

Voordeel tot wel € 3.200 op de extra complete Clever (+) uitvoeringen

‘Simply Clever’ krijgt een luxe dimensie met de Clever(+)-uitvoeringen. De Clever(+)-modellen vallen op door hun extra complete standaarduitrusting, met onder meer touchscreen-navigatie en lichtmetalen velgen, én de scherpe prijsstelling – het voordeel kan oplopen tot zelfs € 3.200. 

Contacteer ons

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Geniet van een scherpe rentevoet in zowel AutoCredit als Klassieke financiering en Financial Leasing/Renting. Voor de 'New Fabia', 'Scala' en 'Kamiq' is er ook een specifiek aanbod op 48 maanden met een voorschot van 20%. Bovenop onderstaande aanbiedingen, genieten professionele klanten van een bijkomende bonus van €500 (ex. BTW) op alle motorisaties in Operationele Leasing

Autocredit op 48 maanden met JKP van 1,99%!

AutoCredit(3) is een flexibele financiering die u toelaat een lagere maandprijs te betalen. Bij afloop van het contract heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden: u wordt eigenaar van de wagen door de laatste verhoogde maandaflossing te betalen, u kiest een nieuw model  en levert uw wagen terug in of u levert uw wagen in zonder verdere verplichtingen. Aanbod enkel geldig voor particulieren.

Maximale duur Percentage
36 maanden 1,49%
48 maanden (voorschot 20%*) 1,99%
48 maanden (zonder voorschot) 2,49%
60 maanden (voorschot 15%) 2,99%
60 maanden (zonder voorschot) 3,49%

* Enkel geldig op NEW FABIA, SCALA & KAMIQ | Let op, geld lenen kost ook geld.

Ontdek de voorwaarden bij uw Škoda-verkoper

Klassieke financiering op 36 maanden met JKP van 0%!

Wenst u onmiddellijk eigenaar te worden van uw Škoda? Met een Klassieke Financiering(1) spreidt u uw terugbetalingen in de tijd. Bovendien kent u onmiddellijk het bedrag van de maandelijkse afbetalingen. Resultaat: de aankoop van uw voertuig weegt minder op uw budget. Tijdens de saloncondities is er een JKP(2) van 0%!  toepassing op het hele Škoda gamma! Aanbod geldig voor zowel professionele klanten als particulieren.

Maximale duur Percentage
36 maanden 0%
48 maanden (zonder voorschot) 0,99%
60 maanden (voorschot 15%) 1,99%
60 maanden (zonder voorschot) 2,99%

Let op: lenen kost ook geld

Ontdek de voorwaarden bij uw Škoda-verkoper

Voordelige Scala Sports edition

Deze editie focust op een sportieve look en biedt een uitstekend (én goedkoper) alternatief voor de 'Monte Carlo'-versie.

De uitrusting baseert zich op het 'Ambition' afwerkingsniveau, aangevuld met het Pack Ambition GPS en het Pack Dynamic. Zo geniet u van o.a. donkergetinte ruiten achteraan, sportzetels, een multifunctioneel lederen sportstuursportpedalen, chrome lijsten enz.

Contacteer ons voor meer informatie

ŠKODA Virtual Tower

Met de ŠKODA Virtual Tower brengt ŠKODA u een 360° digitale totaalbeleving van het Autosalon. U kan een selectie van bijzondere modellen in detail bekijken. Bekijk zowel het koetswerk als het interieur aan de hand van kwalitatieve 360°-beelden.

De innovatieve en interactieve totaal online-ervaring in een unieke lifestyle en virtuele omgeving is toegankelijk via smartphone, tablet of computer. Zo ontdekt u in alle comfort al de Saloncondities.

Ontdek het virtueel Salon en alle Saloncondities

Een team van experts staat voor u klaar ...

Wat uw eisen ook zijn, ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Ik ben geïnteresseerd in:

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Škoda concessie*
SKODA Raes lokaties

Škoda Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Škoda Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende

ŠKODA Raes Oostkamp

Gaston Roelandtsstraat 18, 8020 Oostkamp
Enkel onderhoud en services

Prijzen incl. BTW en aanbiedingen geldig voor particulieren van 04/01/2022 tot en met 31/01/2022 in het deelnemende ŠKODA-netwerk en zolang de voorraad strekt. Offerte onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt. De nieuwe aangekondigde totaalprijs alle mogelijk kortingen inbegrepen omvat het bedrag van de recyclagepremie. Afbeeldingen enkel ter illustratie. Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, is louter informatief en houdt geen contractueel verkoopaanbod van D'Ieteren in, noch van ons netwerk van ŠKODA concessiehouders. Deze informatie kan ten alle tijden worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving noch verplichting. De gebruiker erkent dat D'Ieteren het recht heeft om op om het even welk ogenblik de beschikbaarheid van de website te onderbreken omwille van onderhoud of actualisering. Gelieve contact te nemen met uw ŠKODA-concessiehouder teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen. Alle ŠKODA modellen zijn WLTP gehomologeerd. Om meer te weten: http://nl.skoda.be/over-skoda/co2-informatie. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig. Recyclagepremie voor de overname van uw oude wagen die minstens 6 maanden op naam van de laatste particuliere eigenaar staat geregistreerd. AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag op maximum 36 maanden en met vaste debetrentevoet van 1,49 %, aangeboden door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D'Ieteren Lease n.v. (Leuvensteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR Leuven - KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden, uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag dat verschuldigd is onder de lening op afbetaling, en deze prijs aan Volkswagen D'Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse afbetaling.  Aanbod voorbehouden aan particulieren op alle nieuwe voertuigen van het -gamma van 04/01/2022 tot en met 31/01/2022. Maximum kilometeraantal per jaar: 15.000 km. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be