Škoda
SKODA Octavia Combi iV

Een nieuw tijdperk van stadsreizen

De emissievrije elektrische aandrijving met een gehomologeerd rijbereik tot 60 kilometer over de WLTP-cyclus maakt het mogelijk om in alle stilte en comfort door de stad te rijden tijdens uw dagelijkse ritten.

Lange reizen zijn geen probleem

Met zijn 1.4 TSI-benzinemotor en een systeemvermogen van 150 kW (200 pk) zal u tijdens lange ritten geen problemen ondervinden. Wilt u maximaal rijcomfort? Dan kunt u kiezen voor een DSG 6-versnellingsbak.

Eenvoudig opladen, zowel thuis als onderweg

Dit nieuwe model is een hybride, wat wil zeggen dat het de tankstop aan de pomp aanvult met een laadproces voor de batterij. En dat is maar goed ook, want in tegenstelling tot benzinestations zijn stopcontacten in overvloed aanwezig. Bijvoorbeeld in uw garage thuis, op het werk of in het winkelcentrum. Een lege batterij is in 3,5 uur aan een krachtige wallbox volledig opgeladen.

Genoeg ruimte voor iedereen

Een ruime koffer zonder dat dit ten koste gaat van het royale plaatsaanbod voor de inzittenden voorin én achterin? Met de 490 liter grote kofferruimte hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

De voordelen van elektrische mobiliteit

Wie kiest voor groene mobiliteit krijgt daar heel wat voor terug. Denk maar aan aankoopsubsidies, belastingvrijstellingen en gratis parkeren. Waarom nog langer wachten?

Foto 1 / 1