Audi

Audi Sport Editions: subliem uitgerust, ongezien voordelig.

Audi A5 Sportback Sport Edition

Tot € 19.990 btwi klantenvoordeel².

In de Audi A5 Sportback Sport Edition onderscheidt u zich meteen dankzij het S line exterieur en de 19" lichtmetalen velgen. De Sport Edition is ook uitgerust met het Pack Platinum, Audi virtual cockpit Plus, sportzetels voorin, MMI Navigation Plus met MMI Touch, ...

Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding 

Audi A5 sport edition

Audi A4 Avant Sport Edition

 Tot € 17.240 btwi klantenvoordeel².

De Audi A4 Avant Sport Edition - uitgerust met S line exterior en Pack Platinum - combineert zijn royale interieur met heel wat extra troeven: Audi virtual cockpit Plus, sportzetels voorin, MMI Navigation Plus met MMI Touch, 19" lichtmetalen velgen ...

Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding 

Audi A4 avant sport edition

Audi Q3 Sport Edition

Tot € 13.470 btwi klantenvoordeel².

Het avontuur wacht in de Audi Q3 Sport Edition dankzij z'n rijkelijke standaarduitrusting met S line exterior en Pack Platinum, Audi virtual cockpit Plus, sportzetels voorin, MMI Navigation Plus met MMI Touch, 19" lichtmetalen velgen ...

Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding 

Audi Q3 sport edition

Audi Q2 Sport Edition.

Tot € 11.900 btwi klantenvoordeel².

De Audi Q2 Sport Edition biedt u heel wat extra's dankzij het Pack Business Plus en de S line exterieurelementen. Zo is hij standaard uitgerust met o.a. Navigation package met MMI Navigation Plus, 18" lichtmetalen velgen, LED achterlichten ...

Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding 

Audi Q2 sport edition

Audi A3 Sportback Sport Edition

Tot € 12.450 btwi klantenvoordeel².

De Audi A3 Sportback Sport Edition is uw ideale reispartner dankzij zijn topuitrusting, met het Pack Platinum, S line exterieur, Audi virtual cockpit plus, sportzetels, interieur leder/kunstleder, 18" lichtmetalen velgen ...

Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding 

Audi A3 sport edition

Audi A1 Sportback Sport Edition

 Tot € 10.440 btwi klantenvoordeel²

De Audi A1 Sportback Sport Edition krijgt nog heel wat extra 'urban attitude' dankzij het Pack Business Plus en het S line exterieur. Of wat dacht u van 17" lichtmetalen velgen, ledkoplampen, dak in contrasterende kleur, Audi virtual cockpit ...

Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding 

Audi A1 sport edition

Elektrisch en hybride worden beloond!

Bent u van plan om een 100% elektrische of plug-in hybride Audi te kopen? Als beloning kunt u een korting ontvangen op een EDI laadstation of een Audi Electric Bonus.

 • U ontvangt €1.300 korting (excl. BTW) op een intelligent EDI laadstation.
 • Kies voor full electric en ontvang €750 korting (incl. BTW) op een 100% elektrisch model
 • Ga voor een hybride wagen en ontvang €500 korting (incl. BTW) op een TFSI e hybride model.

Maak gebruik van deze exclusieve aanbiedingen en rij vandaag nog naar huis in uw nieuwe elektrische of hybride Audi.

Meer informatie

Voordeel op opties en packs dankzij de personalisatievouchers

Om uw nieuwe Audi naar hartenlust te kunnen configureren, biedt Audi tijdens de Autosalonperiode een personalisatievoucher aan van €1.250 tot wel €10.000 die geldig is op alle opties en packs van het hele Audi gamma. 

Deze vouchers zijn van toepassing op alle versies binnen het model, dus ook op de S, RS versies en TFSI e varianten. Klik hieronder om uw favoriete model te selecteren en vergeet niet om Raes Autogroep als uw verdeler te selecteren.

Download mijn Audi voucher

Audi salonvouchers

Audi Exclusive: een nog exclusievere Audi

Audi exclusive is synoniem met liefde voor detail, voor passie en voor een gevestigde knowhow. Tijdens de saloncondities doet u een extra voordeel op het Audi exclusive pack. 

U mag alles zelf kiezen, u beslist zelf over de kleinste details!

Maak een afspraak met een Audi-verkoper

Overnamebonussen op alle modellen van het Audi gamma

Uw auto is extra waard tijdens de salonperiode! Profiteer in januari en februari een extra overnamepremie van €500 tot wel € 10.000. Deze is van toepassing op alle modellen inclusief S, RS en TFSI e versies.

Benieuw naar wat uw wagen extra waard is? Contacteer ons of 

Bereken online mijn overnamebonus

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Audi's financiële oplossingen, beschikbaar voor zowel professionals als particulieren, zijn tijdelijk voorzien van aantrekkelijke voorwaarden

Natuurlijk kiest u de optie die het beste bij u past, maak daarom een afspraak met onze verkoper om de mogelijkheden van onze financieringsoplossingen te ontdekken.

Afspraak maken

 Snel leverbaar en splinternieuw!
Ontdek onze Audi stockwagens aan aantrekkelijke prijzen.

Audi A4 Avant Business Edition S line 35 TFSI 110(150) kW(pk) S tronic
Totaalprijs
€47.615,03
Aanbevolen catalogusprijs
€60.940,02
Bekijk details
Audi Q2 Business Edition Advanced 35 TFSI 110(150) kW(pk) S tronic
Totaalprijs
€37.015,00
Aanbevolen catalogusprijs
€47.910,01
Bekijk details
Audi A4 Avant Business Edition Competition 35 TFSI 110(150) kW(pk) S tronic
Totaalprijs
€47.565,03
Aanbevolen catalogusprijs
€62.730,02
Bekijk details

Een team van experts staat voor u klaar ...

Wat uw eisen ook zijn, ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Audi concessie*

Neem hier contact op met onze receptie.

Wist u dat u ook online uw herstelling kan inplannen?

Afspraak inplannen 

Showroombezoek

Maak een afspraak met onze Audi expert in onze vestiging te Brugge of te Oostende

Afspraak maken

Testrit

Eerst zien en dan geloven? Reserveer uw gratis proefrit.

Afspraak maken

Audi Raes Brugge

Oostendse Steenweg 115, 8000 Brugge

Audi Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende

Keuzestress?

Het selecteren van de ideale auto te midden van een overvloed aan merken, modellen en opties kan een uitdagende taak zijn. Raak niet verstrikt in de keuzestress; laat ons u begeleiden bij het ontdekken van de auto die echt bij jou past.

Neem de test en ontdek welk voertuig uw rijervaring naar nieuwe hoogten zal tillen.

Keuzestress

Keuzestress?

Het selecteren van de ideale auto te midden van een overvloed aan merken, modellen en opties kan een uitdagende taak zijn. Raak niet verstrikt in de keuzestress; laat ons u begeleiden bij het ontdekken van de auto die echt bij jou past.

Neem de test en ontdek welk voertuig uw rijervaring naar nieuwe hoogten zal tillen.

Actievoorwaarden

1. Algemene voorwaarden Saloncondities 2024: Geldig voor privé-klanten & ‘Business Customer’ klanten voor een nieuw klantencontract voor de periode van 5 december 2023 tot en met 31 januari 2024 (inbegrepen) voor uiterste leverdatum op 31/12/2024 (Audi Q5: 28/02/2025). Indien uw bestelling is getroffen door een restrictie in de productie of een latere levertermijn dan deze uiterste leverdatum, zal u toch van de commerciële voorwaarden kunnen genieten.

2- Audi Sport Editions gelden voor alle motoren van de geselecteerde modellen, met uitzondering van de TFSI e versies (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e).

 • De voorwaarden van de Salonactie zijn al in de prijs van de Audi Sport Editions inbegrepen. Dit betekent dat de Salonvoucher niet van toepassing is op deze Sport Editions (niet cumuleerbaar). De overnamebonus is echter wel beschikbaar op deze Sport Editions (indien van toepassing).
 • De Sport Editions zijn standaard zeer goed uitgerust, maar de klant kan desgewenst extra opties toevoegen. Het is echter niet mogelijk om de extra uitrusting van de Sport Editions te verwijderen. In dat geval moet de klant kiezen voor een normale S line versie.
 • Deze Sport Editions zijn beperkte edities en gelden zolang de voorraad strekt.

3. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 05/12/2023 en 31/01/2024 (incl). Bij aankoop van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi heeft u de keuze tussen een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI of de Audi Electric Bonus. Beide opties zijn onderling niet combineerbaar. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting.

4. Het aanbod voor een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 05/12/2023. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 5 december en 31 januari 2024 (inbegrepen). Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) Sportback e-tron, Audi e-tron GT, Audi RS e-tron GT). Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen, met uitzondering van de Q3 TFSI e en Q3 Sportback TFSI e. Bij deze modellen is het aanbod enkel van toepassing op stockmodellen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Audi België behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal EDI laadstations per natuurlijke persoon/rechtspersoon.

5. De overnamebonus is van toepassing op alle versies binnen het model met uitzondering van de RS-modellen (maar wel van toepassing op de Audi RS e-tron GT).
Voorwaarden:

 • Minimum waarde: de overgenomen wagen dient een minimumwaarde te hebben. Neem contact op met uw Audi verdeler voor extra info.
 • De overgenomen wagen moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest.
 • De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt.
 • De wagen moet effectief door de Audi verdeler overgenomen worden.