Welkom bij de Audi Sport & Cabrio Tour '24

Start bij Raes Motoren Oostende

Een dag vol quality time! Klaar om te genieten? Tijdens deze tour krijgen jullie de unieke kans om te volle van uw wagen te genieten op adembenemende locaties in Vlaanderen, doorspekt met verrassende, ontspannende & culinaire stops. Een uitzonderlijke dag onder professionele begeleiding, vol spectaculaire uitzichten & een selectie van culinaire stops.

Ontdek een unieke wereld rond klassieke auto’s

De eerste stop bevindt zich in Ieper

Mistral Classics biedt uitgebreide zorg voor eigenaren van klassieke auto’s.

Daarnaast bereiden ze auto’s voor op rally’s en toertochten zoals de Mille Miglia en Le Grand Tour, helpen ze bij het vinden van uw droomauto, bieden ze ondersteuning bij aankoop en documentatie, regelen ze de jaarlijkse keuring en transport, en voeren ze stoffeerwerk uit. Ze zijn zelfs in de mogelijkheid om stukken te 3D-printen.

Ontdek een unieke wereld rond klassieke auto’s

Ontdek nog veel meer bij Caddycars

Met een passie voor high-end classic cars, nodigen we u uit om uzelf onder te dompelen in de prachtige collectie van Cadycars, daarna kan u een glaasje met een amuse degusteren.

Tour

Selectie van adembenemende routes
En culinaire tussenstops

 

Professionele begeleiding

Professionele begeleiding
Roadbook, GPX file en wegmarkeringen

Gift

Gratis goodiebag
Voor iedere deelnemer

Culinaire verwennerij 

Landhuis Molenhof combineert culinaire verwennerij en gezelligheid in een betoverende omgeving. Omringd door de groene pracht van het landgoed en de romantiek van de landelijke omgeving, zorgen zij voor een onvergetelijke middag. Na de lunch nodigen wij u graag uit op Kabelbaan Cordoba. 

De zetellift biedt een uniek zicht op Heuvelland en weg van alle drukte zweef je boven de wijngaarden van Entre-Deux-Monts en geniet je van een panoramisch uitzicht.  Mits goed weer kun je de Vlaamse kust of de IJzertoren zien en kun je zonder problemen piepen bij de buren over de Noord-Franse grens.

Dessertstop

Een prikkeltje historisch erfgoed

Rysselende Molen is een prachtig gerestaureerde molen die dienst doet als restaurant en bezienswaardigheid. Oorspronkelijk een houten staakmolen uit 1766, opgericht door Frans David met steun van keizerin Maria-Theresia en de lokale overheid. In 1855 verving Jan David, kleinzoon van Frans, de houten molen door een stenen bergmolen voor het malen van graan en het slaan van olie. 

Eindstop

Een stap in een rijk verleden en modern comfort

Damme Golf & Country Club is trots op zijn rijke verleden, verbonden met de legendarische geschiedenis van Damme. Het clublogo toont een hond, geïnspireerd op een middeleeuws verhaal waarin arbeiders een als duivel vermomde hond doodden om de stad van overstromingen te redden. In 1994 namen twee Vlaamse families de club over met het doel Damme een topclub in België te maken.

De historische Stockman-boerderij vormt nu het hart van de club, waar u kan genieten van uitzonderlijke gerechten en drankjes.