De connectie tussen de school Ć©n werkvloer

Vorige week hadden we VTI Oostende op bezoek onder leiding van Carl Vandycke (Basismechanica, vliegtuigtechnieken, autotechnieken, lassenconstructie, schilderen/decoratie) omdat het belangrijk is dat de leerlingen de connectie maken tussen de school Ć©n de werkvloer.

Wij geven hen als officiƫle verdeler inzicht in de werking van de garage en de collegiale sfeer die overheerst bij Raes Autogroep. We hebben immers jonge mensen nodig met technisch inzicht en kennis in deze steeds sneller evoluerende markt.

Werken bij RAES Autogroep staat garant voor een gestage professionele ontwikkelingen het is juist de leergierigheid die we in de verf willen zetten.

Externe video URL

Ontvang de laatste jobalerts van RAES Autogroep

Ontvangt u graag het laatste nieuws over onze openstaande jobs? Schrijf u dan nu in voor onze jobalert!

* indicates required

RAES Autogroep is een familiale bedrijvengroep

Opgericht door de familie Raes in 1975 & sindsdien geĆ«volueerd tot de huidige constellatie. RAES Autogroep is de officiĆ«le verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Å KODA, CUPRA en Yamaha met vestigingen in Oostkamp, Brugge en Oostende.

Wondercar RAESĀ is de carrosserie-afdeling binnen RAES Autogroep, die zowel traditionele schade herstelt als de nieuwste SMART-technieken toepast, en dit zowel voor eigen als voor externe merken.

Lees meer

Ā 

De '5-sterren-inzet' van onze mensen, is de kracht van ons bedrijf!"

De persoonlijke aanpak, dat is de enige juiste aanpak bij RAES Autogroep. Teamwork makes the dream work... Bij RAES Autogroep werken we samen en vullen elkaar aan, kunnen we lachen, hebben we discussies, laten we iedereen in zijn waarde, gaan we voor "5-sterren-kwaliteit".

Ontdek ons jobaanbod