+120 medewerkers & counting

We willen je alleen maar even bedanken omdat je zo'n fantastische klant bent. We mogen onze handjes dichtknijpen met klanten zoals jij!

Mede door loyale klanten zoals jij, kan Raes Autogroep, nog steeds als (h)echt familiebedrijf zo snel groeien. Ondertussen werken al meer dan 120 straffe gezichten bij ons die ook in deze uitzonderlijke tijden elke dag terecht fier zijn op hun job en het werk met volle passie uitvoeren.

 

RAES Autogroep supportert mee voor onze Rode Duivels!

Win een tankkaart t.w.v. €750

De keerzijde van het snel groeien is langer wachten op je onderhoud of vertraging op de herstelling van je carrosserie. Vele handen maken licht werk en daarom ontmoeten we héél graag nieuwe, enthousiaste teamleden die net zo gek zijn op auto's als wij!

Ontdek onze openstaande vacatures

Bekijk hier onze 7 vacatures

Filter
Filters
Sluiten Reset filter
Oostkamp
Carrosserie
Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van beschadigde voertuigen en je bent in alle onderdelen van de job thuis.
Oostkamp
Carrosserie
Je zorgt voor de demontage van de onderdelen van een voertuig en houd je een duidelijk overzicht over de te vervangen onderdelen
Oostkamp
Brugge
Naverkoop
Jij bent het aanspreekpunt voor alle klanten en prospects
Oostkamp
Naverkoop
Als ervaren autotechnieker, ben je klaar voor een job als werkplaatsverantwoordelijke om leiding te geven aan een achttal collega's.
n.v.t.
Naverkoop
Je voert als technisch expert de elektrische en mechanische herstellingswerkzaamheden uit volgens de voorschriften van de constructeur.
n.v.t.
Naverkoop
Doe je het klein en groot onderhoud van wagens en bestelwagens van één van deze merken: Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA
n.v.t.
Fleet
Je analyseert en ontwikkelt interne leads door gebruikte maken van het CRM-systeem. Daarnaast bekijk je ook de mogelijkheden bij bestaande fleet klanten. Met andere woorden zorg jij ervoor dat er nieuwe leads binnenkomen & mensen tot bij ons komen.

RAES Autogroep is een familiale bedrijvengroep

Opgericht door de familie Raes in 1975 & sindsdien geëvolueerd tot de huidige constellatie. RAES Autogroep is de officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA en Yamaha met vestigingen in Oostkamp, Brugge en Oostende.

Ontdek onze openstaande jobs

De '5-sterren-inzet' van onze mensen, is de kracht van ons bedrijf!"

De persoonlijke aanpak, dat is de enige juiste aanpak bij RAES Autogroep. Teamwork makes the dream work... Bij RAES Autogroep werken we samen en vullen elkaar aan, kunnen we lachen, hebben we discussies, laten we iedereen in zijn waarde, gaan we voor "5-sterren-kwaliteit".

Ik wil iemand aanbevelen!

Herken jij jezelf of iemand hierin?

Schrijf jezelf of je kennis dan in en krijg een dikke tankjewel. Letterlijk! Want voor iedere ingevulde vacature ontvang jij een tankkaart t.w.v. €750!
Let erop dat de sollicitant zijn gegevens online indient op https://jobs.raesautogroep.be/nl. In het veld "Een dikke tankjewel aan" vult hij jouw naam in en voila!

Voorwaarden