Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Waar wacht u op?

Ontdek de nieuwe Caddy in al zijn facetten in ons Van Center te Brugge. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Telefonische afspraak Online videocall Afspraak in de showroom

Dynamiek heeft een duidelijke vorm

De nieuwe Caddy schittert niet alleen met zijn moderne typische voorkant met honingraatstructuur, maar ook met zijn vele innovatieve functies zoals het gratis We Connect3-basispack. Met het glazen panoramadak als optionele uitrusting beschikt u nu ook over de mogelijkheid om meer daglicht in het interieur van uw Caddy binnen te laten. Voor extra highlights op het vlak van de verlichting zorgen de optionele ledkoplampen en de achterlichten, evenals de led-interieurverlichting. En opdat uw dagelijkse ritten nog vlotter zouden verlopen, is de nieuwe Caddy voor het eerst uitgerust met het sleutelvrije start- en afsluitsysteem Keyless Advanced1 4 en met elektrisch instelbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels5.

De nieuwe Caddy: dynamiek heeft een duidelijke vorm

Verbonden met uw auto

Ook in het interieur van de nieuwe Caddy is de digitale vooruitgang duidelijk zichtbaar – en daarbij werden alle grenzen gesloopt. Op het 25,4 cm (10 duim) grote infotainmentdisplay1 kunt u verschillende navigatie- en multimediafuncties sturen, zoals de klimaatregeling of de mobiele onlinediensten van We Connect3. Dat volstaat nog niet voor u? Dan beschikt u zelfs over de mogelijkheid om het infotainmentdisplay met de Digital Cockpit6 uit te breiden tot een Innovision Cockpit1. Die biedt u nog heel wat meer nuttige en spannende functies. En we gaan nog een stap verder. 

Thuis kunnen we al dankzij de meest geavanceerde techniek met onze stem de muziek of een telefoonoproep activeren. Voortaan is dat ook mogelijk in uw nieuwe Caddy. De spraakbediening1 biedt u de mogelijkheid om telefoonoproepen aan te nemen, een radiozender te selecteren of een navigatiebestemming in te voeren. Deze functies kunt u ook met de toetsen op het multifunctionele stuurwiel sturen. 

De nieuwe Caddy: Verbonden met uw auto

Uw vriend en helper

De rijhulpsystemen in de nieuwe Caddy zijn bijna zoals goede vrienden: ze vergemakkelijken het leven en kunnen ondersteunen wanneer het hoognodig is. Dankzij nieuwe rijhulpsystemen zoals de rijstrookwisselassistent Side Assist2 8, Trailer Assist2 8 3, de adaptieve snelheidsregelaar en Travel Assist met Emergency Assist2 8 9 kunt u tijdens het rijden op heel wat comfort rekenen.

De nieuwe Caddy: uw vriend en helper