Durf jij de uitdaging aan? Maak kans op een Cupra|Wilson racket!

En dan nu, een balletje slaan? Schrijf u om Cupra te ontdekken tijdens een gratis testrit en maak eveneens kans op Cupra | Wilson padelracket!

 

Uw dichtsbijzijnde Cupra concessie*

Actie geldig tot 11 september 2024.Wedstrijdreglement

Foto 1 / 1

Trouw aan ons engagement in de wereld van padel, presenteert CUPRA zijn nieuwste samenwerking met Wilson Sporting Goods Co. De twee merken komen samen met de lancering van een co-branded Capsule-collectie: het nieuwe Wilson Bela CUPRA padelracket,

Fernando Belasteguín, een padellegende die al 16 jaar op rij nummer één van de wereld is en momenteel nummer drie van de wereld is, zal de Wilson Bela CUPRA gebruiken tijdens een aantal toernooien die plaatsvinden in de World Padel Tour van dit jaar. Het padelracket gaat begin september in de verkoop met een gelimiteerde oplage van 1.500 rackets.

Externe video URL

Ontdek de splinternieuwe Cupra showroom te Brugge

De nieuwe Cupra showroom van Raes Autogroep in Brugge is een prachtige locatie om de laatste modellen van het merk te bewonderen. De showroom is uitgerust met alle moderne faciliteiten en is ontworpen met oog voor detail. In de ruime en comfortabele omgeving kan u in alle rust de verschillende Cupra-modellen ontdekken. Er is ook een uitgebreid aanbod aan accessoires om uw Cupra auto helemaal naar hun wens te maken.

Ontdekken

Externe video URL

100% sportiviteit, leverbaar op korte termijn, één en al sportiviteit, horsepower en design.