CUPRA

Elektrische expressie: ontdek het gedurfde exterieur van de CUPRA Tavascan

De CUPRA Tavascan, als de eerste volledig elektrische SUV-coupé van het merk, presenteert een dynamisch exterieur dat zowel kracht als stijl belichaamt. Het front valt op met zijn opvallende grille en Matrix LED-verlichting, terwijl de gestroomlijnde zijkanten en het opvallende "helm"-concept, geïnspireerd op raceauto's, een atletische uitstraling creëren. De kenmerkende achterlichten voegen een vleugje uniciteit toe aan het ontwerp. Verder biedt het kleurenpalet, waaronder opvallende opties zoals Tavascan Blue en Hypernova Red, keuzes die het iconische karakter van de auto benadrukken.

Ontdek de elektrische expressie van de CUPRA Tavascan!

Ben jij klaar voor een nieuwe dimensie in elektrisch rijden? Stap in de wereld van de CUPRA Tavascan, de baanbrekende volledig elektrische SUV-coupé die kracht, stijl en innovatie combineert als nooit tevoren.

Futuristisch comfort en geavanceerde connectiviteit

Het interieur van de CUPRA Tavascan is een combinatie van geavanceerde technologie en stijlvolle materialen. Met sportieve kuipstoelen en een centrale ruggengraat die het dashboard met de console verbindt, biedt het een gebalanceerde en sculpturale zitarchitectuur. Duurzame materialen, zoals gerecycled polyester en microvezel, dragen bij aan de milieuvriendelijkheid. Het opvallende 15" centrale infotainmentscherm en de digitale cockpit zorgen voor een moderne, digitale rijervaring. Koperen accenten en LED-verlichting voegen luxe en sfeer toe, terwijl slimme opbergopties en een ruime bagageruimte praktische bruikbaarheid bieden. Het interieur van de CUPRA Tavascan weerspiegelt comfort, connectiviteit en een hoogwaardige rijervaring.

Elektrische performance met indrukwekkende actieradius

De CUPRA Tavascan, met geavanceerde elektrische aandrijving, is verkrijgbaar in twee varianten. De VZ-variant biedt 340 pk, 545 Nm koppel, vierwielaandrijving, en een indrukwekkende actieradius van 517 km met het 77 kWh accupakket. Een andere variant met een enkele motor levert 286 pk, 545 Nm koppel, achterwielaandrijving, en een actieradius van 549 km, ook met hetzelfde accupakket. Beide modellen ondersteunen snel opladen tot 80% in slechts 30 minuten via een 135 kW DC-oplaadpunt, waardoor ze kracht, efficiëntie en snelle laadmogelijkheden combineren voor een aantrekkelijke elektrische rijervaring.

Dynamiek in design en rijervaring

Het chassis van de CUPRA Tavascan, gebaseerd op de MEB-architectuur, levert een dynamische rijervaring. Met DCC Sport-systeem past het de demping continu aan voor een gebalanceerde wegligging. De 21-inch gesmede lichtmetalen velgen verbeteren de wendbaarheid, terwijl de progressieve besturing zorgt voor directe controle. De VZ-variant met vierwielaandrijving en 340 pk accelereert van 0 naar 100 km/u in 5,6 seconden. Sportieve kuipstoelen en geavanceerde technologie dragen bij aan een opwindende en comfortabele rijervaring.

Kracht, veiligheid en modern gemak in harmonie

De CUPRA Tavascan levert krachtige prestaties, geavanceerde veiligheidsfuncties en ultiem gemak. Met Predictive Adaptive Cruise Control, Lane Assist en Emergency Assist garandeert het veiligheid. CUPRA CONNECT en de My CUPRA App bieden naadloze connectiviteit, terwijl het 15-inch scherm en de digitale cockpit intuïtieve toegang tot functies bieden. Kortom, de Tavascan balanceert opwindende rijervaring, veiligheid en modern gemak perfect.

Wist u dat u ook online uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Volkswagen concessie*

Neem hier contact op met onze receptie.

Wist u dat u ook online uw herstelling kan inplannen?

Afspraak inplannen 

Testrit

Eerst zien en dan geloven? Reserveer uw gratis proefrit.

Afspraak maken

Vestigingen

Neem contact op met één van onze CUPRA concessies in Brugge of Oostende

Contactgegevens

Afspraak verkoper

Dankzij het online afsprakensysteem hoeft u niet te wachten mocht het in de showroom wat drukker zijn.

Afspraak maken

CUPRA Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

CUPRA Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende