Volkswagen

Een nieuw gezicht

Al op het eerste gezicht is de Taigo sportief en modern. Een hoogtepunt: de stijlvolle ledlichtlijst die zich over de hele voorkant uitstrekt tot aan het Volkswagen-logo en een verbinding maakt met de bijbehorende IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen⁠ met indrukwekkend lichtsignatuur. De mistlampen zijn geïntegreerd in de zijkant van de brede bumper.

Sportief is ook de schuin aflopende achterkant met zijn moderne achterlichtsignatuur. Het coupédesign wordt onderstreept door slanke donkerrode ledachterlichten met een doorlopende lichtband - en laat van de markante dakrand tot de dynamische achterschort zien dat de nieuwe Taigo het leven van alledag graag achter zich laat.

Het design van de nieuwe Taigo

Met het oog op wat belangrijk is

Onderweg is het de focus op het essentiële dat telt. Het Digital Cockpit-instrumentenpaneel toont u standaard klassieke inhoud zoals de snelheidsmeter en de kilometerteller op een 20,32 cm kleurendisplay met hoge resolutie. Met de Digital Cockpit Pro kan de weergave in het 26,04 cm display aan uw individuele wensen worden aangepast. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor de visuele weergave van uw rijhulpsystemen of voor een combinatie van navigatiekaart en mediaweergave – alles in aantrekkelijke graphics en animaties.

Het interieur van de nieuwe Taigo begroet u uitnodigend. Met een hoogwaardig Soft Touch-dashboard als standaard en optioneel zelfs een gekleurd decor in de Style-uitrustingslijn. Vanaf de Life-uitrustingsvariant kan u uw toestellen ook gemakkelijk op de achterbank opladen via de USB-aansluiting op de middenarmsteun van de voorstoelen. Maar ook het multifunctionele lederen stuurwiel dat standaard is vanaf de Life-uitrustingslijn, laat zien dat deze cockpit in het teken staat van een geconnecteerde levensstijl.

Het interieur van de nieuwe Taigo

Hemels uitzicht

Met zijn enorme glasoppervlak dat zich over de hele breedte van het dak uitstrekt, is het elektrische panoramisch kantel-/schuifdak, dat als optie verkrijgbaar is vanaf de Life-uitrustingslijn, een blikvanger op zich. Nog mooier: het open zicht op de hemel. En het vrije spel van zonneschijn en frisse buitenlucht. Hoeveel u ervan laat binnenstromen, kiest u zelf: het dak laat zich kantelen of helemaal openschuiven. En als het te licht wordt, helpen het getinte glas en een rolgordijn van hoge kwaliteit.

De nieuwe Taigo met panoramisch kantel-/schuifdak

Onze Volkswagen showrooms

Volkswagen Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Volkswagen Raes Oostkamp

Gaston Roelandtsstraat 18, 8020 Oostkamp
Enkel onderhoud en services

Volkswagen Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende