Volkswagen

Opvallen op de weg

Het krachtige design van de nieuwe T-Cross valt op met een brede koelergrille, opvallende chroomdetails en een herkenbare lichtstrip. Het flexibele interieur biedt praktische kenmerken zoals een verschuifbare achterbank en handige opbergmogelijkheden. Met optionele IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen straalt de T-Cross een moderne en unieke lichtsignatuur uit. Kortom, een compacte SUV die visueel aantrekkelijk is en functionaliteit met stijl combineert.

Volkswagen-T-Cross-Raes

Hedendaags rijplezier

Het T-Cross interieur combineert een opvallend design met praktische functionaliteit. Hoge zitposities en een flexibel interieur bieden maximaal comfort en ruimte. Geavanceerde technologieën, zoals het Digital Cockpit Pro-scherm en diverse infotainmentopties, versterken de moderne uitstraling. Comfort en veiligheid worden benadrukt door optionele rijassistentiesystemen en innovatieve verlichting. Met VW Connect-diensten en achteraf activeerbare upgrades blijft de T-Cross verbonden en aanpasbaar aan individuele wensen.

Volkswagen-T-Cross-Raes

Ontdek de nieuwe T-Cross

Opvallend design, veel ruimte, en vooruitstrevende technologie. Ervaar het zelf

Testrit maken

Comfortabel rijden, efficiënt inladen

Met voorste stoelen voor een verhoogd zicht en een optioneel neerklapbare voorpassagiersstoel, biedt deze crossover optimale flexibiliteit. De verschuifbare en neerklapbare achterbank vergroot het bagageruimtevolume tot 1281 liter, perfect voor grote ladingen. Het slimme interieurconcept omvat opbergvakken, drankenhouders en een handig smartphonevak in de middenconsole. Ervaar de vrijheid van veelzijdigheid.

Volkswagen-T-Cross-Raes

Personaliseer jouw rijervaring met het 10-inch scherm 

Ervaar ultieme controle over uw rijervaring met ons geavanceerde 10" Digital Cockpit Pro-scherm. Waarom genoegen nemen met enkel snelheid en kilometerstand, als u de vrijheid heeft om uw dashboard volledig naar wens aan te passen? Configureer moeiteloos uw persoonlijke weergave, of het nu gaat om cruciale rijinformatie, navigatiekaarten, of zelfs de naam van de song die op dat moment speelt. Met het haarscherpe en intuïtieve hoge-resolutiescherm heeft u de regie volledig in eigen handen. Maak van elke rit een gepersonaliseerde en overweldigende ervaring precies zoals u het wilt.

Volkswagen-T-Cross-Raes

Wist u dat u ook online uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Volkswagen concessie*

Neem hier contact op met onze receptie.

Wist u dat u ook online uw herstelling kan inplannen?

Afspraak inplannen 

Testrit

Eerst zien en dan geloven? Reserveer uw gratis proefrit.

Afspraak maken

Vestigingen

Neem contact op met één van onze Volkswagen concessies in Brugge of Oostende

Contactgegevens

Afspraak verkoper

Dankzij het online afsprakensysteem hoeft u niet te wachten mocht het in de showroom wat drukker zijn.

Afspraak maken

Volkswagen Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Volkswagen Raes Oostkamp

Gaston Roelandtsstraat 18, 8020 Oostkamp
Enkel onderhoud en services

Volkswagen Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende