Volkswagen

Sportieve pracht: ontdek het opvallende design van de nieuwe tiguan

De nieuwe Tiguan valt op door zijn sportieve en opvallende design, met krachtige proporties en dynamische lijnen. Het herontworpen front, optionele IQ.Light HD-matrixkoplampen, gespierde achterzijde met ledlichtlijst en diverse velgopties onderstrepen zijn zelfverzekerd karakter. De indrukwekkende lichtsignatuur van de IQ.LIGHT HD-matrixkoplampen met meer dan 19.000 apart aanstuurbare leds maakt het exterieur van de Tiguan extra onderscheidend en aantrekkelijk.

Volkswagen-Tiguan-Raes

Luxe rijplezier: het hoogwaardige interieur van de nieuwe Tiguan

Het interieur van de nieuwe Tiguan combineert sportieve elegantie met comfort en innovatie. Met een hoogwaardig stuurwiel, geüpdatete middenconsole en optioneel navigatiesysteem biedt het luxe en geavanceerd rijplezier. Sfeerverlichting, verlichte sierelementen en een panoramisch kantel-/schuifdak voegen personalisatie en luxe toe. Geavanceerde functies zoals adaptieve onderstelregeling en spraakassistent maken elke rit comfortabel en plezierig. Het interieur straalt moderniteit en functionaliteit uit.

Volkswagen-Tiguan-Raes

Infotainment op zijn beste: Tiguan's ready 2 discover!

Geniet van modern entertainment en slimme navigatie met het Ready 2 Discover-audiosysteem. Upgrade naar het Discover Pro Max-systeem voor een 15-inch touchscreen en een spraakassistent. Ontdek jouw entertainmentervaring vandaag!

Maak een afspraak met een verkoper

Parkeer als een Pro: de Tiguan maakt parkeren efficiënt en zorgeloos

De nieuwe Tiguan maakt parkeren moeiteloos met geavanceerde parkeerfuncties. Het optionele Park Assist Plus-systeem detecteert niet alleen parkeerplaatsen, maar parkeert ook zelfstandig in, zowel parallel als fileparkeren, tot een snelheid van 40 km/u. Met de optionele geheugenfunctie voor Park Assist kunt u specifieke parkeermanoeuvres aanleren en opslaan. Park Assist Pro biedt dezelfde voordelen, maar stelt u ook in staat het parkeerproces vanaf uw smartphone te regelen. Kortom, de Tiguan maakt parkeren eenvoudig en efficiënt, met geavanceerde functies voor meer vertrouwen bij het parkeren.

Volkswagen-Tiguan-Raes

Verlicht je rijervaring: kies jouw kleur met Tiguan!

Personaliseer jouw Tiguan-ervaring met 30 kleuren sfeerverlichting en verlichte sierelementen. Upgrade naar het elektrische panoramische kantel-/schuifdak voor een verbluffende rijervaring. Ontdek jouw kleur vandaag nog!

Volkswagen-Tiguan-Raes

Sportief of comfortabel? De Tiguan past zich aan met één druk op de knop!

Met de Rijbelevingsschakelaar in de nieuwe Tiguan geniet u van een unieke rijervaring. Met één druk op de knop schakelt u moeiteloos tussen sportief en comfortabel rijden. De 'Atmosphere'-modus laat u zelfs meerdere instellingen tegelijkertijd aanpassen, zoals sfeerverlichting, muziek en airconditioning. Of het nu een dynamische rit of ontspannen cruisen is, de Tiguan past zich aan uw voorkeuren aan, waardoor elke rit een genot wordt.

Volkswagen-Tiguan-Raes

Wist u dat u ook online uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Afspraak inplannen 
Uw dichtsbijzijnde Volkswagen concessie*

Neem hier contact op met onze receptie.

Wist u dat u ook online uw herstelling kan inplannen?

Afspraak inplannen 

Testrit

Eerst zien en dan geloven? Reserveer uw gratis proefrit.

Afspraak maken

Vestigingen

Neem contact op met één van onze Volkswagen concessies in Brugge of Oostende

Contactgegevens

Afspraak verkoper

Dankzij het online afsprakensysteem hoeft u niet te wachten mocht het in de showroom wat drukker zijn.

Afspraak maken

Volkswagen Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Volkswagen Raes Oostkamp

Gaston Roelandtsstraat 18, 8020 Oostkamp
Enkel onderhoud en services

Volkswagen Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende