Volkswagen

Past bij jouw levensstijl

Opvallend design met een duidelijk doel, een hoge zitpositie en een flexibel interieur maken de ID. LIFE een echte urban auto. En vergis je niet in zijn compacte formaat, want door zijn krachtige karakter is het ook de perfecte wagen voor off-road avonturen. De matrix LED-verlichting zorgt er hoe dan ook voor dat jij overal te zien bent. Nét iets anders dan normaal, want het licht schijnt direct door de carrosserie van de auto. Zo ben jij nog meer verbonden met de wereld om je heen. En wil je eens wat anders? Snappen we. De motorkap en het dak bestaan uit 2 lagen die je er makkelijk afritst. Zo geef jij je ID. LIFE een andere look wanneer je dat wil en beleef je het echte cabriogevoel.

Welkom in je tweede huis

In de ID.LIFE is alles mogelijk - maar dan ook echt alles. Van een tripje met het hele gezin en het vervoeren van grote voorwerpen tot online gamen, relaxen en zelfs slapen. Alles wat je hoeft te doen, is de stoelen inklappen. En over de sfeer hoef je je geen zorgen te maken. Hier voelt het net als een tweede thuis, met houten accenten, zachte stoffen van de hoogste kwaliteit, een hoogpolig tapijt en extra comfortabele stoelen - allemaal duurzaam, natuurlijk. Grote kans dat ze jou hier niet meer wegkrijgen.

Hier draait alles om recyclen

Normaal plastic? Daar doet de ID. LIFE niet aan. Duurzaam vanbinnen √©n vanbuiten, dat is de ID. LIFE zonder twijfel. De materialen zijn namelijk helemaal duurzaam. Zo is het dak gemaakt van recyclede PET-flessen en bestaan de rubberen banden onder andere uit natuurlijk rubber, plantaardige oli√ęn en harsen. Het interieur is gemaakt van FSC-materialen, gerecyclede PET-flessen en T-shirts en nog veel meer duurzame materialen.

Ruimte voor digitaal

Rijden moet makkelijk en comfortabel zijn. Daarom zit er een flinke portie high-tech features in de ID. LIFE. Standaard knoppen? Nee hoor, hier bedien je alles intu√Įtief en met touch. Ook op het zeshoekige stuur bedien je de versnelling, richtingaanwijzer en de ruitenwissers met een lichte aanraking. Je auto openen gaat vanzelf, via de software met gezichtsherkenning. De spiegels hebben plaatsgemaakt voor displays, waarop camerabeelden laten zien wat er om je heen gebeurt. Als highlight is er natuurlijk de game console en de projector in het multimediasysteem. Hiermee maak je van de ID. LIFE jouw gamekamer of thuisbioscoop. Je hoeft alleen je smartphone en de snacks mee te nemen.

Tot 1.285 liter opbergruimte

Of je nu de weekboodschappen doet of met de hele familie op kampeervakantie gaat, opbergruimte is er genoeg in de ID. LIFE. Zo leg je het picknickkleed onder het afneembare dak van je Volkswagen en verdwijnen vieze wandelschoenen en natte jassen in het verborgen compartiment in je kofferbak. En help je je vrienden met verhuizen? Dan klap je de achterbank en passagiersstoel weg, zodat je optimaal gebruikmaakt van de 1.285 liter aan opbergruimte. Inladen maar!