Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Met een nieuw, opwindend design, de modernste rijhulpsystemen, innovatief infotainment en een ergonomische werkplek voor de bestuurder is de nieuwe Caddy Cargo als vanouds betrouwbaar, flexibel en vooruitstrevend.

De perfecte partner dus om uw werkdagen comfortabel en professioneel te ondersteunen.

Praat erover met onze Van Center specialist

Bekijk onze locaties

Meer ruimte voor alles

De nieuwe Caddy Cargo pakt uit met plaatstalen openslaande kofferdeuren, een afzonderlijke vergrendeling voor de laadruimte, een elektrische sluithulp voor het dak en de schuifdeuren en veel meer. Daarnaast biedt de lange versie, de Caddy Cargo Maxi, een 140 mm brede schuifdeur nu bijvoorbeeld plaats voor tot twee europallets.

Alles in het vizier

Het scherm van de Digital Cockpit is helder en contrastrijk vormgegeven en heeft een schermdiagonaal van 25,4 cm. De Digital Cockpit versmelt met het topinfotainmentsysteem in de meest uitgebreide versie tot Innovision Cockpit met tal van andere functies.

Bijzonder ergonomisch

Voor alle versies van de nieuwe Caddy zijn er nieuwe en bijzonder ergonomische stoelen beschikbaar: de zogeheten AGR-ergostoelen (= Aktion Gesunder Rücken e.V. of Duitse vereniging voor een gezondere rug). De AGR-stoelen zijn veelvoudig verstelbaar: naast de lengte- en hoogte-instelling kunnen ze individueel naar voorkeur worden ingesteld. De diepte van het zitvlak kan worden geregeld en er is een 4-voudig verstelbare lendensteun. Bovendien beschikt de Caddy Cargo over een neerklapbare bijrijdersstoel met tafelfunctie, een 230V-stopcontact, armsteunen voor bestuurder en bijrijder, ledinterieurverlichting en -laadruimteverlichting en veel meer.

Zuinig en comfortabel

De nieuwe Caddy Cargo is naar keuze bestelbaar in een diesel-, benzine- of aardgasversie. Hij is uitgerust met motoren van de nieuwste evolutiegeneratie, die al in 2020 voldoen aan de Euro 6-uitstootnorm van 2021 en standaard voorzien zijn van partikelfilters. Afhankelijk van de aandrijfversie kan het verbruik van de nieuwe Caddy in vergelijking met zijn voorganger tot wel 12 procent lager liggen.

Automatisch meer comfort

Met de optionele moderne rijhulpsystemen in de nieuwe Caddy Cargo geniet u ontspannen van iedere rit, of het nu gaat om een klantenafspraak of bezorging. Dankzij de rijstrookwisselassistent, de Rear Cross Traffic Alert, de Trailer Assist en de Travel Assist met Emergency Assist speelt u altijd op zeker.

Foto 1 / 1