200ste verjaardag van de brandweer van Oostende was een groot succes

De brandweermannen organiseerden hun eerste opendeurdag in de Wellington Arena en gaven de bezoekers een blik achter de schermen. Meer dan 8.000 bezoekers kwamen hiervoor langs.

Het team van Wondercar Raes Autogroep stelde enkele wagens ter beschikking om het openknippen van de wagen een ongeval na te bootsen. Daarnaast was er ook een tuimelwagen voorzien, werden er reddingen van hoogte uitgevoerd én was er een heuse LEGO stand waar de kinderen gevaarlijke situaties moest oplossen. Ook de MUG helikopter en de NH90 helikopter waren aanwezig.

Externe video URL

Veiligheidsboodschap van Wondercar Raes

Wondercar Raes stelde niet alleen auto's ter beschikking om de veiligheidsboodschap aan het aanwezige publiek kracht bij te zetten, maar zorgde er ook voor dat elke bezoeker vertrok met een goed gevulde goodiebag met onder andere een gsm-houder om gsm'en tijdens het rijden te vermijden & een aanrijdingsformulier in geval van ongeval.

De bezoekers konden verder kennismaken met het indrukwekkende wagenpark van de Oostendse brandweer en zagen heel wat bekende figuren zoals Louis Talpe & Bart Tommelein. Daarnaast kwamen ook enkele acteurs uit de fictiereeks 'Onder Vuur' langs. De reacties van de bezoekers waren alvast lovend.

Bart Tommelein

Enkele impressies​​​

Brandweer Oostende opendeurdag 2022
Brandweer Oostende opendeurdag 2022v
Foto 1 / 1

Missie volbracht!

Heeft u een vraag of wenst u advies? Stel uw vraag aan onze experten

Raes Autogroep in uw buurt