Volkswagen

Instapklaar

Projectontwikkelaar Danneels staat bekend om hun uitgebreide portefeuille van bouwgronden, nieuwbouwwoningen en appartementen in heel Vlaanderen, met vestigingen in Sint-Andries, Duffel, en een nieuwe locatie in Breda. Ze bieden een totaalpakket van A tot Z, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om hun droomwoning te realiseren met de hoogste kwaliteit en service.

Externe video URL

Praktische keuze voor de Volkswagen Golf Variant

De beslissing om te investeren in de Volkswagen Golf Variant kwam voort uit de behoeften van hun team. Deze auto's bieden zowel het comfort als de ruimte om in het voor alle verschillende functies binnen Danneels waar te maken.

Voor sommige aspecten van hun activiteiten is veel bagageruimte vereist, net daarom koos Danneels voor de veelzijdige en ruime Volkswagen Golf Variant.

Ambitie naar elektrisch

Hoewel de 11 Volkswagen Golf Variant auto's die zijn geleverd aan Projectontwikkelaar Danneels op benzine rijden, is er een duidelijke ambitie om de overgang naar elektrische voertuigen te overwegen. De keuze voor benzineauto's is een bewuste beslissing om de ontwikkelingen in de elektrische mobiliteitsmarkt in België af te wachten en zich te schikken naar de toekomstige wetgeving.

Het team van Projectontwikkelaar Danneels is vastbesloten om milieubewuste keuzes te maken en blijft alert op de evolutie van elektrische mobiliteit. Ze zijn bereid om de overstap te maken zodra de markt en de wetgeving zich verder ontwikkelen om elektrische voertuigen aantrekkelijker en praktischer te maken.

Hun investering in mobiliteit toont hun vastberadenheid om klanten de best mogelijke service te bieden in alle facetten van hun bedrijfsactiviteiten.

6 locaties, 7 merken, 1 aanspreekpunt.

De fleetafdeling van Raes Autogroep bestaat uit een team van specialisten dat thuis is in diverse aspecten van het hedendaagse fleetbeheer. Zij kunnen u bijstaan in het maken van de juiste keuze door o.a.

  • Het aanbieden van de juiste Total Cost of Ownership
  • Het mee uitwerken van carpolicy's
  • Het opstellen van Service Level Agreements
  • De meest accurate informatie op vlak van fiscaliteit en belastingen.