Audi

Weloverwogen mobiliteitsoplossing

Vastgoedgroep Degroote heeft recent vijf Audi's Q4 e-tron mogen in ontvangst nemen bij Raes Motoren Oostende. Hiermee is reeds de helft van hun huidig wagenpark elektrisch. Vastgoedgroep Degroote koos voor de Audi Q4 e-tron vanwege zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Externe video URL

The future is green.

Naast ecologische overwegingen, sprak ook het fraaie design en ruime interieur van de Audi Q4 het bedrijf aan, dat waarde hecht aan stijl en comfort in hun dagelijkse activiteiten. Zij streven naar een 100% elektrisch wagenpark tegen eind 2025.

Met deze keuze combineert Vastgoedgroep Degroote praktische, esthetische en ecologische aspecten in één weloverwogen mobiliteitsoplossing.

Innovator in de projectontwikkelingssector

Vastgoedgroep Degroote heeft verschillende projecten ontwikkeld in Oostende, zoals Sky Tower One, Kennedy en North Beach. Deze plekken zijn modern en luxe om te wonen en maken de buurt levendig en afwisselend. Ze zijn ontworpen voor mensen die houden van comfort en een moderne levensstijl. Deze gebouwen zijn een voorbeeld voor hoe steden kunnen groeien en veranderen, en ze maken het leven in Oostende leuk en gemakkelijk.

Mobiliteit voor iedereen

De fleetafdeling van Raes Autogroep bestaat uit een team van specialisten dat thuis is in diverse aspecten van het hedendaagse fleetbeheer. Zij kunnen u bijstaan in het maken van de juiste keuze door o.a.

  • Het aanbieden van de juiste Total Cost of Ownership
  • Het mee uitwerken van carpolicy's
  • Het opstellen van Service Level Agreements
  • De meest accurate informatie op vlak van fiscaliteit en belastingen.