Audi

85 shopmanagers reisklaar

TUI, als toonaangevende reisorganisator in Belgi├ź, staat bekend om het aanbieden van een uitgebreid scala aan vakantiepakketten en reiservaringen over de hele wereld. Met kantoren in Brussel en andere belangrijke steden blijft TUI toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het vervullen van de vakantiedromen van hun klanten.

Externe video URL

Praktische keuze voor de Audi A1 allroad

De keuze voor de Audi A1 allstreet Business Edition 30 TFSI S tronic-voertuigen was gebaseerd op de specifieke behoeften van het TUI-team. Deze auto's bieden niet alleen een comfortabele rijervaring, maar ook de benodigde ruimte voor diverse functies binnen TUI. Met veel ruimte zijn de Audi A1 allroad-voertuigen een praktische keuze voor de logistieke uitdagingen die TUI dagelijks tegenkomt in hun activiteiten als vooraanstaande reisorganisator.

Raes Autogroep levering TUI

Verminderde uitstoot met aanzienlijke fiscale voordelen

De investering in deze nieuwe vloot weerspiegelt TUI's voortdurende toewijding om hun personneel de best mogelijke reiservaring te bieden, terwijl ze zich aanpassen aan de steeds veranderende eisen van de mobiliteitsmarkt. 

Hoewel de huidige vloot van Audi A1 allroad-voertuigen op traditionele brandstof rijdt, heeft TUI op dit moment geen plannen om over te stappen naar elektrische voertuigen. Dit besluit is genomen vanwege de uitdagingen met betrekking tot het opladen van voertuigen in het stadscentrum van Brussel.

TUI blijft echter alert op de ontwikkelingen in de mobiliteitsmarkt en sluit niet uit dat ze in de toekomst zullen overstappen naar elektrische voertuigen zodra de infrastructuur en wetgeving gunstiger worden voor hun bedrijfsvoering.

Raes Autogroep levering TUI

Mobiliteit voor iedereen

De fleetafdeling van Raes Autogroep bestaat uit een team van specialisten dat thuis is in diverse aspecten van het hedendaagse fleetbeheer. Zij kunnen u bijstaan in het maken van de juiste keuze door o.a.

  • Het aanbieden van de juiste Total Cost of Ownership
  • Het mee uitwerken van carpolicy's
  • Het opstellen van Service Level Agreements
  • De meest accurate informatie op vlak van fiscaliteit en belastingen.