Škoda

Vernieuwe voorkant en robuustere look

Voor de eerste keer wordt deze grote SUV uitgerust met full-led-matrixkoplampen, ergonomisch geoptimaliseerde stoelen met ventilatie én een massagefunctie. De Kodiaq in een notendop? Veel ruimte, een schat aan Simply Clever-functies én een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als kers op de taart is hij ook als zevenzitter verkrijgbaar. Van opzij gezien speelt de opvallend lange wielbasis op een ruim interieur. Korte overhangen, de zacht aflopende daklijn en de fijn gevormde zijdelingse karakterlijnen geven de indruk dat dit een grote SUV in beweging is, zelfs als hij stil staat.

De uitrustingsniveaus Active, Ambition en Style, evenals SPORTLINE-, L&K- en RS-varianten blijven beschikbaar.

Externe video URL

Duurzamer interieur en optionele ergonomische stoelen

Nieuwe sierlijsten, extra contrasterende stiksels en de uitgebreide reeks functies van de LED-sfeerverlichting zorgen voor moderne visuele accenten in het interieur. Tot de extra's behoren voor het eerst ergonomische stoelen van geperforeerd leer met meervoudige elektrische stoelverstelling, ventilatie en een massagefunctie. De eco-stoelen zijn optioneel voor de Ambition- en Style-niveaus en zijn voorzien van hoogwaardige, duurzame stoelhoezen gemaakt van veganistische, gerecyclede materialen.

Skoda Kodiaq Facelift

Digitaal instrumentenpaneel en verbeterd CANTON-geluidssysteem

De Kodiaq kan worden uitgerust met een digitaal instrumentenpaneel, ook wel de Virtual Cockpit genoemd. Deze heeft een 10,25-inch display en biedt 5 aanpasbare en nieuw ontworpen lay-outs. Ook het optionele CANTON-geluidssysteem met een totaal vermogen van 625 watt is verbeterd. Klinkt uitstekend, diverse instelmogelijkheden en mooie bas met de subwoofer in het reservewiel.

Naast de centrale luidspreker in het dashboard en de subwoofer in de koffer, komt het systeem nu met tien luidsprekers in plaats van de vorige acht. De twee nieuwe luidsprekers bevinden zich in de voordeurpanelen en worden omlijst door een ronde chromen rand.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Canton geluidssysteem

Verbeterde assistentiesystemen en typische Simply Clever-oplossingen

Het brede scala aan assistentiesystemen van de ŠKODA KODIAQ omvat nu de verbeterde versie van Crew Protect Assist als optie, die extra radarsensoren aan de achterkant heeft om te reageren op voertuigen die een botsingsrisico vormen. Er zijn twee Travel Assist-opties die – afhankelijk van het model – vijf tot acht assistentiesystemen bevatten. Deze omvatten onder andere:

  • Predictive Cruise Control
  • Adaptive Lane Assist
  • Een verbeterde versie van Traffic Sign Recognition.

De verscheidenheid aan Simply Clever-details zijn typerend voor het merk en dat kan iedere Škoda-rijder beaamen.  Tot slot beschikt de nieuwe Kodiaq nu ook over de geïntegreerde trechter in het deksel van de ruitensproeiertank.

Kodiaq

Uitrustingsniveaus Active, Ambition en Style, evenals SPORTLINE-, L&K- en RS-varianten

De vernieuwde KODIAQ is verkrijgbaar in de uitrustingsniveaus Active, Ambition en Style, en als SPORTLINE, L&K en RS-varianten. Ook de looks van de KODIAQ RS zijn verfijnd. De biturbodiesel die in het vorige model werd gebruikt, is vervangen door een nieuwe, krachtigere TSI-benzinemotor met 180 kW (245 pk). Deze motor is ruim 60 kg lichter en biedt betere rijprestaties. Net als de andere vier motoren – de twee benzinemotoren met een vermogen van 110 kW (150 pk) en 140 kW (190 pk), evenals de twee diesels met een vermogen van 110 kW (150 pk) en 147 kW (200 pk) – de 2,0-liter motor in de KODIAQ RS is ook afkomstig van de nieuwste, efficiëntere en emissiearmere EVO-generatie van de Volkswagen Groep.

Kodiaq 2022
Kodiaq 2022
Kodiaq 2022
Kodiaq 2022
Kodiaq 2022
Foto 1 / 1

Benieuwd naar meer?

Ontdek ook de andere Škoda SUV modellen uit ons gamma

Skoda Enyaq RS iV coupé
Enyaq iV Coupé (RS)

Een elegante SUV coupé van topklasse.

Skoda Enyaq iV
Enyaq iV

De eerste 100% elektrische SUV.

Wij helpen u graag verder!

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Wij helpen u graag verder!

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.


Bezoek een van onze Škoda showrooms

Škoda Raes Brugge

Kleine Pathoekeweg 2, 8000 Brugge

Škoda Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende

ŠKODA Raes Oostkamp

Gaston Roelandtsstraat 18, 8020 Oostkamp
Enkel onderhoud en services