Voor een sterker ondernemerslandschap in Oostende.

Wat een eer om zo'n getalenteerde groep ondernemers te mogen verwelkomen in onze showroom. De energie was voelbaar terwijl ondernemers uit de Oostendse regio samenkwamen om nieuwe contacten te leggen, ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Krachtige speeddating-sessies

Met een korte maar krachtige speeddating-sessie kregen deelnemers de kans om snel te connecteren met potentiële samenwerkingspartners en waardevolle gesprekken aan te gaan. Het Economisch Huis van Oostende zet zich in voor ondernemers en werknemers in de stad. Hun werk richt zich op vier pijlers:

  1. Het aantrekken van bedrijven,
  2. Het ondersteunen van ondernemers
  3. Het promoten van Oostende als ondernemersvriendelijke stad
  4. Het faciliteren van de arbeidsmarkt.

Samen met hun partners streven we naar een bloeiende economie en duurzame werkgelegenheid.

Rondleiding in onze showrooms

Na de speeddating was het tijd voor een korte rondleiding door onze showrooms om onze mobiliteit voor iedereen te ontdekken.  De vestiging in Oostende verdeelt maar liefst 8 merken: Volkswagen, Audi, SEAT/CUPRA, SKODA, Yamaha, Volkswagen California en Microlino.

Enkele impressies

Mobiliteit voor iedereen

Bij Raes Autogroep streven we ernaar om mobiliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Of het nu gaat om nieuwe wagens, bedrijfsvoertuigen, motoren, fietsen of compacte stadsvoertuigen, onze specialisten zorgen ervoor dat uw voertuig veilig en optimaal presteert, terwijl ze strikt de specificaties van de fabrikant volgen en uw fabrieksgarantie behouden.

Onze merken

Externe video URL

8 merken, 6 vestigingen, één team

In bijna 5 decennia hebben we een indrukwekkende automobielgroep opgebouwd in regio Brugge, Oostende, Oostkamp en Damme. Met een duidelijke visie op de toekomst en een team van +150 gepassioneerde experts, staan wij klaar om onze 5-sterren-belofte te doen aan élke automobilist, of het nu gaat om nieuwe of tweedehandswagens, bedrijfsvoertuigen, motoren, fietsen of zelfs compacte stadsvoertuigen!

Onze missie is toonaangevende speler te zijn in de automobielindustrie, met een sterke nadruk op klantenservice, innovatie en duurzaamheid

Raes Autogroep telt 6 vestigingen in Noord-West vlaanderen waar we de officiele verdeler zijn van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, SKODA, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, Yamaha en Microlino.

Onze vestigingen