Bewezen betrouwbaarheid in reddingsoperaties

De FX Cruiser SVHO-modellen zijn gekozen vanwege hun bewezen betrouwbaarheid, die essentieel is voor de operationele vereisten van kustreddingsoperaties.

Ze worden dagelijks intensief gebruikt, dus duurzaamheid en prestaties zijn essentieel.
 

Veiligheid voorop

Beide organisaties zetten met deze recente levering van hoogwaardige Waverunners een grote stap voorwaarts in het waarborgen van de veiligheid van zowel strandredders als strandbezoekers.

Over IKWV

De Intercommunale Kustreddingsdienst van West-Vlaanderen (IKWV) draagt de verantwoordelijkheid voor de veiligheid langs de Belgische kustlijn. Met reddingsposten verspreid over verschillende kustgemeenten, zet IKWV zich in voor de veiligheid van alle strandbezoekers.

Over Raes Motoren

Raes Motoren is een erkende Yamaha dealer in Noord-West-Vlaanderen en biedt een uitgebreid assortiment aan motoren, scooters, Waverunners, ATV's en e-bikes. Bekend om hun expertise en klantenservice, is Raes Motoren de voorkeurspartner voor zowel recreatieve als professionele Yamaha producten.

Veiligheid in actie: nieuwe Yamaha Waverunners voor Belgische kustredders

"We zijn opgetogen dat IKWV voor Raes Motoren Yamaha heeft gekozen en daarmee hun vertrouwen heeft uitgesproken in de kwaliteit van onze Yamaha Waverunners"

Koen Claeys - brand manager Yamaha