Eerste testritten

De trackday bood de perfecte gelegenheid voor de leerlingen om hun voertuigen in een realistische omgeving te testen en waardevolle ervaring op te doen.

Om de dag soepel te laten verlopen, hebben we hun van voldoende materiaal voorzien, waaronder een tent om de teams onderdak te bieden tijdens de voorbereidingen en testritten. VTI Zeebrugge had zelfs al een testcarrosserie aan hun wagen hangen, wat een extra dimensie gaf aan hun testproces.

Goed begonnen is half gewonnen

Hoewel we geen exacte tijden hebben vastgelegd, waren de resultaten van de testritten zeer positief. Ze voerden tests uit met verschillende gewichten om de prestaties van hun voertuig te evalueren. Bij sommige tests voegden ze gewichten toe.

Het team koos zelfs de zwaarste persoon om mee te rijden, wat hun toewijding aan het testen van de limieten van hun ontwerp toont.

Motivatie was duidelijk aanwezig

We kijken uit naar de verdere ontwikkelingen en successen van deze getalenteerde teams in de aanloop naar de Greenpower Challenge.

Samen blijven we technische talenten aantrekken en inspireren om hun potentieel volledig te benutten in de spannende wereld van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde.