Secrets of networking
met Dimitri Verhoye

We zijn nog aan het bekomen van onze geweldige BNI avond bij Raes AutogroepWauw, jullie waren met meer dan 100 tijdens deze zonnige avond. We zijn best overdonderd door jullie enthousiasme! 

Netwerken is een must. Dat weten we ondertussen allemaal. Alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe netwerk je op een efficiënte en authentieke manier? Dimitri Verhoye leerde ons de knepen van het vak.

“Het is niet omdat je iets voor je netwerk doet, dat je onmiddellijk iets terug moet verwachten”.

Ontdek de foto's

Een goed netwerk biedt kansen.

De aanwezigen, leden van het BNI, zijn professionals die elkaar helpen om hun bedrijf te laten groeien. Dit doen ze onder andere door zich te committeren aan hun voornaamste kernwaarde, Geven Loont.

We leerden hen tips en tricks aan zodat we uit de comfort zone geraken en netwerken in onze effort zone, terwijl het fun blijft in de effortzone. Netwerken begint met het ontmoeten van mensen. Maar het grote werk komt daarna: het netwerk in stand houden en laten renderen.

 

Herbeleef deze prachtige avond

Foto 1 / 1

Unlock

Stop met verkopen
En activeer uw netwerk.

Like

Is netwerken een hype?
Of eerder een noodzaak deel van uw leven.

Learn

We don’t believe in born networkers
Netwerken kan aangeleerd worden.

Uw vrijblijvende gift voor 'Geertkomtop'

U was welkom op gratis uitnodiging van Raes Autogroep. In ruil vroegen we vrijblijvend Geertkomtop te steunen met een gift, en dat appreciërden we enorm! Nog geen vrijblijvende gift gedaan? Maak een storting op het nummer BE14 7331 9999 9983 met mededeling 350002424 – Raes BNI. 

Trap mee tegen kanker