Škoda

Keuze voor de ŠKODA Scala

ŠKODA biedt zowel voor vlootbeheerders als bestuurders heel wat voordelen: een breed gamma kwaliteitsvoertuigen dat aan de behoeften van elke bestuurder en elk bedrijf beantwoordt. Niet verwonderlijk, want nergens krijg je zoveel flexibiliteit en ruimte: elke ŠKODA is de ruimste in zijn klasse.

IFIRMA vond ook het perfecte model en de juiste motorisatie die aan hun behoeften voldeden: de ŠKODA Scala, uitgerust met hoogtechnologische en zuinige verbrandingsmotoren.

Externe video URL

Dit is IFIRMA, de complete vastgoedpartner

IFIRMA biedt uitgebreide diensten aan vastgoedprofessionals en particulieren die betrokken zijn bij de verkoop, verhuur of renovatie van vastgoed. Dit omvat essentiële taken zoals het opstellen van plaatsbeschrijvingen, verstrekken van energieprestatiecertificaten (EPC), uitvoeren van asbesttesten, verrichten van elektrische keuringen en leveren van hoogwaardige vastgoedfotografie en videografie. Kortom, IFIRMA staat klaar om te helpen bij alle aspecten die komen kijken bij vastgoedtransacties en renovatieprojecten.

 

Voordelen voor iedereen

De werknemers van IFIRMA blikken terug op een  geslaagde levering. Bij de aflevering van de auto's werd onze moderne infrastructuur ter beschikking gesteld zodat IFIRMA in alle rust hun medewerkers te introduceren.


Het evenement bood een gelegenheid voor het team om de nieuwste functies en technologieën van de ŠKODA Scala te verkennen, terwijl ze werden ondergedompeld in de gastvrije sfeer van de SKODA-showroom. Elke werknemer ontving ook een goodiebag met een drinkbus, een paraplu, een balpen, een onderhoudskit, een schermreiniger en een sleutelhanger.

 

Enkele impressies

"We zijn hier zonet met 10 collega's toegekomen en werden zeer goed ontvangen. De gastvrijheid en professionaliteit van het team hebben een blijvende indruk op ons gemaakt. Bovendien kregen we een prachtige vergaderruimte ter beschikking, wat ons de perfecte setting bood om de details van onze nieuwe vloot wagens te bespreken.

Dank aan het team van Raes Autogroep voor het leveren van een uitstekende service en het mogelijk maken van deze naadloze ervaring."

Benoit Strypsteen

Mobiliteit voor iedereen

De fleetafdeling van Raes Autogroep bestaat uit een team van specialisten dat thuis is in diverse aspecten van het hedendaagse fleetbeheer. Zij kunnen u bijstaan in het maken van de juiste keuze door o.a.

  • Het aanbieden van de juiste Total Cost of Ownership
  • Het mee uitwerken van carpolicy's
  • Het opstellen van Service Level Agreements
  • De meest accurate informatie op vlak van fiscaliteit en belastingen.