CUPRA

Cupra vibes, what else?

Op dinsdag 20 juni nodigden we je uit op een unieke ervaring met de meest opwindende Cupra-modellen in de splinternieuwe showroom te Brugge. Niet alleen alle electrifying performance-modellen van CUPRA waren die avond te ervaren, u mocht zich ook verwachten aan Cupra House vibes, tapas & paella en een special act door Electro Violin Girl (Milena de Barquin).

Door alles anders te doen dan wat gebruikelijk is in de auto-industrie, creëert CUPRA een unieke, geheel eigen merkbeleving. Met deze ingrediënten is de CUPRA in Brugge dé ontmoetingsplek voor liefhebbers van het merk. Ookal was je nog niet vertrouwd met Cupra, we vertelden je er alles over.

Live muziek met DJ Yargo x MILENA de BARQUIN

Een instrumentale performance van een mooie vrouwelijke violiste, en niet zomaar de eerste de beste …

Deze artieste behaalde op haar 17de de eerste prijs met haar viool op het  Conservatoire Royal de Musique de Liège. Ze perfectioneerde zich in Parijs en maakte deel uit van het orkest van Helmut Lotti met wie ze 10 jaar samenwerkte.Ondertussen reisde ze al de wereld rond met haar instrumentale versies op de klassieke viool maar ook met haar elektrische viool waar ze samen met grote DJ’s het publiek menig kippenvelmomentjes bezorgt.

Ze speelde ze onder meer in grote clubs,  events en privéfeesten in België, Nederland, Indië, Indonesië, Thailand, Ibiza, Londen, Frankrijk, Marokko, Dubai, Geneve, … en nu ook in Cupra Raes Brugge!

Cupra night, Cupra opening Raes Brugge

Het DNA van Cupra

Hedendaagse prestaties -  Het unieke karakter van gedurfd design - Een competitieve geest - Val op en durf onconventioneel te zijn

CUPRA x Padel

Cupra wil als nieuw automerk zoveel meer... ze willen een gemeenschap creëren van gepassioneerde klanten die houden van grensverleggende ervaringen. Een duidelijk voorbeeld daarvan zijn de vele engagementen in de autosport, met dj's of padelclubs. Of je nu al bekend bent met Cupra of niet, maak je geen zorgen. We zullen je alles vertellen wat je moet weten en je onderdompelen in de wereld van Cupra.

Die sfeer wordt op 20 juni eens versterkt door de lounge-ambiance - met onder andere een vaste bar en DJ-booth - en de beschikbaarheid van CUPRA lifestyle producten en merchandising. Een andere highlight is de racing wall, die de verbondenheid van CUPRA met de autosport weerspiegelt. 

Cupra showroom Raes Autogroep Brugge