Audi

Snellere vooruitgang

De hoogspanningsbatterij biedt een capaciteit tot 106 kWh (netto) en een maximale actieradius tot 582 kilometer. Als de batterij bijna leeg is, kunt u gebruik maken van extra autonomie, bijvoorbeeld door de Range-modus⁸ in de MMI te activeren.

Comfortabel rijden

Er zijn verschillende oplaadmogelijkheden voor de Audi Q8 e-tron, zowel thuis als onderweg. Opladen is nog makkelijker met Plug & Charge¹⁰. En dankzij de grotere batterijcapaciteit en de complete oplaadservice kunt u ook tijdens lange ritten genieten van elektrisch rijden.

U voelt de spanning meteen

Met zijn vernieuwde look en specifieke dagrijlichtsignatuur toont de Audi Q8 e-tron ook aan de buitenkant zijn vooruitstrevende karakter. De quattro-architectuur met de gedurfde schouderlijn en specifieke dagrijlichtsignatuur worden extra benadrukt door de afwerking in Chronos grijze metaalkleur.

Verwacht een meer dan royale binnenruimte. Geselecteerde materialen, een eersteklas afwerking en geavanceerde digitale functies maken van elke rit met de Audi Q8 e-tron¹ een premium ervaring.

Stap in en ervaar de bijna geruisloze acceleratie van de elektromotoren. Geniet van meer tractie en stabiliteit dankzij de volledig elektrische vierwielaandrijving. Voel de verbeterde rijdynamiek dankzij adaptieve luchtvering en talrijke hulpsystemen. Een afneembare trekhaak is optioneel verkrijgbaar.

Streamen met ingebouwde Apple Music

Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het ingebouwde display van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek, ontdek meer nummers die bij u passen, krijg toegang tot uw bibliotheek en zoek makkelijk naar artiesten, nummers, albums en afspeellijsten.

Neem plaats achterin, zet de VR-headset op en geniet van een bijzondere ervaring. Audi introduceert virtual reality-entertainment van holoride in uw wagen. Deze innovatieve technologie combineert rijbewegingen met virtuele werelden. Als uw Audi een bocht neemt, voelt u dat op de achterbank. Maar de richtingsverandering merkt u ook visueel, bijvoorbeeld doordat ook het 3D-ruimteschip dat u ziet in uw VR-headset een bocht neemt.

Even veelzijdig als het leven zelf

Uw wagen wordt veelzijdiger dan ooit dankzij Audi Originele Accessoires²⁵. Door te kiezen voor technische elementen of de nadruk te leggen op het visuele aspect, kunt u hem makkelijk aanpassen aan nieuwe wensen. Zo vaak als u wilt.

Voor een duurzame toekomst

Audi Q8 e-tron

Toekomstgerichte oplossingen bij Audi omvatten een bewust gebruik van grondstoffen, milieuvriendelijke productie en CO2-neutrale levering van voertuigen. Zo gebruiken we groene stroom – onder meer van de fotovoltaïsche installaties op de daken van de productiegebouwen – voor de levering van warmte en de productie van batterijen.

Eeerst zien en dan geloven?

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Eeerst zien en dan geloven?

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe wagen.

Bezoek een van onze Audi showrooms

Audi Raes Brugge

Oostendse Steenweg 115, 8000 Brugge

Audi Raes Oostende

Zandvoordestraat 442, 8400 Oostende