Audi

De Audi Q5 is op de Europese markten ondertussen al jarenlang een van de bestverkochte SUV’s in het premium midsize-segment. Vandaag heeft Audi hem nog beter en aantrekkelijker gemaakt. De geoptimaliseerde Q5 combineert een sportief karakter met uitstekende dagelijkse bruikbaarheid en biedt een brede waaier aan infotainment- en rijhulpopties. Het aangescherpte koetswerkdesign van dit bijzonder succesvolle model benadrukt de Q-identiteit en pakt als eerste ter wereld uit met een achterlichtcluster met digitale OLED-technologie.

Het koetswerkdesign: Audi Q-designtaal nu nog meer onderscheidend 

Twee van de twaalf beschikbare kleuren zijn nieuw: District Green en Ultra Blue. Als optie is het Black Trim Pack verkrijgbaar.

Het interieurontwerp: zachte aanrakingen en eersteklaskwaliteit

De horizontale nadruk van het interieurontwerp geeft een gevoel van ruimte en lichtheid.

Wereldpremière: digitale OLED-technologie in de achterlichten van de Audi Q5

OLED’s zijn extreem efficiënte organische lichtgevende diodes die een homogeen lichtoppervlak creëren

Bediening, infotainment en Audi connect: eersteklas connectiviteit

Achter de nieuwe bedieningsopstelling in de gemoderniseerde Audi Q5 schuilt een nieuwe hoofdeenheid: de derde generatie van het Modulaire Infotainmentplatform MIB 3. Dat biedt tien keer zo veel rekenvermogen als zijn voorganger, het MIB 2.

Aandrijving: krachtige prestaties, lage uitstoot

De gemoderniseerde premium-SUV komt in Europa op de markt als Audi Q5 40 TDI (gecombineerd brandstofverbruik in l/100 km: 5,4-5,3; gecombineerde CO2-uitstoot in g/km: 143-139). Zijn krachtige 2.0-viercilinderdiesel ontwikkelt 150 kW (204 pk) en 400 Nm aan koppel. Zijn aluminium carter weegt ongeveer 20 kilo minder dan die van de vorige motor, terwijl de krukas zo’n 2,5 kilo lichter is.

Het mildhybride systeem (MHEV) draagt bij aan het lage brandstofverbruik.

Marktintroductie: herfst 2020

De Audi Q5 wordt in de herfst van 2020 op de internationale markten geïntroduceerd. De startprijs in België voor de Q5 40 TDI S tronic quattro is 51.800 euro inclusief btw.

Edition one: exclusieve look en speciale details

Klanten kunnen nu een speciale reeks bestellen van de hertekende Q5 met de naam ‘edition one’. Het koetswerkdesign is gebaseerd op dat van het S line-exterieur en wordt verder versterkt door het Black Trim Pack

New Audi Q5 bij RAES Autogroep
New Audi Q5 bij RAES Autogroep
New Audi Q5 bij RAES Autogroep
Foto 1 / 1